11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung μιλάει για το Galaxy S5 και το επόμενο Gear! [CES 2014]

    Σε συνέντευξη που έδωσε ο executive VP της Samsung, Young-hee Lee στο Bloomberg, έκανε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το διάδοχο του Galaxy S4 και όχι μόνο…

    Πιό συγκεκριμένα, τόνισε πως το Galaxy S5, που εκατομμύρια χρήστες αναμένουν παγκοσμίως, θα διαφέρει εμφανισιακά από τα Galaxy S3 και S4, εγκαταλείποντας σε ένα βαθμό τη σχεδίαση που πολλοί λάτρεψαν αλλά εξ’ίσου πολλοί, μίσησαν. Οι αλλαγές θα αφορούν κυρίως την οθόνη και την αίσθηση του πλαισίου της συσκευής, το οποίο ίσως σημαίνει πως θα δούμε κάτι διαφορετικό από το κλασικό, glossy πλαστικό, ίσως matte υφή, χρήση αλουμινίου, ενώ το δέρμα (όπως στο Note 3), είναι λιγότερο πιθανό.

    Samsung-Galaxy-S4

    Το Galaxy S5, επιπλέον, ίσως διαθέτει και σαρωτή της ίριδας του ματιού, πηγαίνοντας την αναγνώριση του χρήστη ένα βήμα παραπέρα από τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων του iPhone 5S και του HTC One Max. Η Samsung θέλει να προσθέσει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στη ναυαρχίδα της, αλλά μάλλον δε θέλει να βρεθεί στη θέση να «αντιγράψει» τους ανταγωνιστές, παρά σκέφτεται κάτι καινούργιο.

    Το Galaxy S5 θα εμφανιστεί μέσα στο Μάρτιο ή τον Απρίλιο, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε την αποταμίευση αν θέλετε να το αποκτήσετε. Επίσης, μαζί του θα δούμε το δεύτερο Galaxy Gear, που λογικά θα πωλείται και «πακέτο» με το smartphone. Τέλος, ο Lee δήλωσε ότι ετοιμάζεται και ένα νέο Galaxy Note για τη high-end αγορά, χωρίς να διευκρινήσει αν θα πρόκειται για το Note 4 ή κάποια βελτιωμένη έκδοση του 3.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles