24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Tizen smartphone έρχεται πιθανότατα το Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη!

    Νέες συσκευές (πιθανότατα smartphones) που θα τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Tizen αναμένεται να παρουσιάσουν η Samsung και η Intel, στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2014, της μεγάλης ευρωπαϊκής έκθεσης που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη και φέτος θα ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου.

    Samsung Tizen smartphone

    Οι δύο εταιρείες, σε email που έστειλαν στους εκπροσώπους τύπου, αναφέρουν ότι θα προσφέρουν στη μεγάλη έκθεση μία “αποκλειστική προεπισκόπηση στις νεότερες Tizen συσκευές και μία ευκαιρία για να μάθουν οι εκπρόσωποι του τύπου τι έχει συμβεί στο project του Tizen από το περσινό event έως σήμερα”.

    Η σχετική παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, μία ακριβώς μέρα πριν την επίσημη έναρξη του MWC 2014, με πολλούς αναλυτές να σημειώνουν ότι ήρθε επιτέλους η ώρα για να δούμε ένα Samsung Tizen smartphone!

    Τo Tizen OS, μία εναλλακτική πρόταση για ένα mobile λειτουργικό σύστημα, βασισμένο στο Linux, στηρίζεται από τη Samsung και την Intel, ενώ αναπτύσσεται για περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Προς το παρόν, δεν έχουμε γνωρίσει κάποιο νέο smartphone που να ενσωματώνει το λειτουργικό, παρά μόνο υλοποιήσεις στις οποίες τρέχει σε prototype devices ή και στο… Galaxy S4. Έχουμε δει ακόμη και κάμερα με Tizen OS, όχι όμως κινητό. Για να δούμε, λοιπόν, αν ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε το πρώτο Samsung Tizen smartphone επίσημα…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles