24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Samsung ετοιμάζει «ανταγωνιστή» του Surface; Τον Οκτώβριο;

    Μεταξύ μας, δεν υπήρχε περίπτωση να μην κυκλοφορήσει η Samsung ένα tablet με Windows 8. Δεν γίνεται να κυκλοφορεί ένα τέτοιο λειτουργικό και να μην το εντάξει στην γκάμα της η μεγαλύτερη εταιρεία κινητών συσκευών στον κόσμο. Τελεία.

    Οι φήμες που διαρρέει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, το οποίο φαίνεται να είναι ο καινούριος «εξομολόγος» των αναλυτών τεχνολογίας, μιλάνε για τουλάχιστον ένα tablet με επεξεργαστή Snapdragon της Qualcomm, και ουχί τον Exynos που κατασκευάζει η ίδια η Samsung και κατ’ επέκταση την έκδοση Windows RT. To νέο tablet αναμένεται να διατεθεί στην αγορά τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα διατεθούν στην αγορά όλες οι Windows 8 συσκευές που έχουν ανακοινωθεί.

    Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει αλλά είμαστε σίγουροι πως ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας αρκετά δραστήριος μήνας με τις παρουσιάσεις των Windows 8 tablets και ultrabooks ή υβριδίων, που θα κατακλύσουν την αγορά. Λέτε να δούμε ένα άλλο Surface από την Samsung; Χμ… αμφιβάλλουμε. Δεν έχει κανένα λόγο η Κορεατική εταιρεία να ανταγωνιστεί στα ίσια τη Microsoft, ειδικά σε κάτι που δεν έχει αποδείξει την αξία του στην αγορά ακόμα. Πιο πιθανόν βλέπουμε να παρουσιάσει ένα αμιγώς tablet που πολύ απλά, θα είναι Samsung, θα είναι όμορφο, γρήγορο, με εξαιρετική οθόνη και θα τρέχει Windows 8.

    Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο….

    Πηγές: Bloomberg, Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles