16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Z. Ανακοινώθηκε το πρώτο Tizen smartphone των Κορεατών!

    Πολύς ο καιρός που οι φήμες για ένα Samsung Tizen Smartphone φτάνουν στα αυτιά μας και, να, που τώρα γίνονται πραγματικότητα. Επιτέλους, λοιπόν, μετά από φωτογραφικές και wearable αξεσουάρ όπως τα Gear 2 smartwatches, οι Κορεάτες μας συστήνουν επίσημα το Samsung Z, το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο smartphone με το λειτουργικό Tizen.

    samsung-z-tizen-smartphone

    Το Samsung Z διαθέτει οθόνη Super AMOLED 4,8 ιντσών με ανάλυση 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.3GHz, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, κάμερες 8 και 2.1MPixels, καθώς και μπαταρία 2.600mAh. Όπως σημειώνουν οι Κορεάτες, διαθέτει ανανεωμένη slim εμφάνιση με γωνίες και ιδιαίτερες γραμμές, που όμως διατηρεί τη συνολική σχεδιαστική ταυτότητα της Samsung.

    Ενσωματώνει fingerprint scanner και υποστήριξη 2D αλλά και 3D γραφικών, καθώς και βελτιωμένη εμπειρία scrolling, όπως αναφέρει η εταιρεία, αλλά και καλύτερη απόδοση στο web browsing. Όπως σημειώνεται επίσης, προσφέρει ταχύτατη ενεργοποίηση, δυνατότητες multi-tasking καθώς και ένα Ultra Power Saving Mode που σας επιτρέπει να λειτουργήσετε τη συσκευή ακόμη και όταν διαθέτει χαμηλά επίπεδα μπαταρίας. Όσο για την έκδοση λειτουργικού της συσκευής είναι η Tizen 2.2.1.

    Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Ρωσία το τρίτο τρίμηνο του έτους, σε μαύρη και χρυσή απόχρωση, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα για τη διάθεσή της σε άλλες αγορές (η οποία είναι, ωστόσο, στα σχέδια της εταιρείας) ή για την τιμολόγησή της, κάτι που ίσως μάθουμε αύριο, 3 Ιουνίου, όπου και θα παρουσιαστεί σε Tizen developer conference στο San Francisco.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles