15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Ζεσταίνει τις μηχανές για την μαζική παραγωγή του Galaxy Z Fold3!

    Είναι γνωστό ότι η Samsung επενδύει πολλά στην περαιτέρω διάδοση και ανάπτυξη των foldable phones, καθώς μας ετοιμάζει ένα δυνατό line-up από foldable συσκευές, οι οποίες είναι έτοιμες να κατακτήσουν τις καρδιές των premium users και tech enthusiasts. Ύστερα από αρκετούς μήνες που ακούμε για το διάδοχο του Fold, τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο κορεατικές γίγαντας της τεχνολογίας έχει σηκώσει για τα καλά τα μανίκια και για αυτό δουλεύει πάνω στο Galaxy Z Fold3. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο leakster Roland Quandt, σε αυτή τη φάση οι μηχανές δουλεύουν στο full και έχουν αρχίσει ήδη να παράγονται τα hardware components που θα αποτελέσουν το νέο next big-thing της Samsung στα foldables.

    Αυτό σημαίνει ότι λογικά δεν βρισκόμαστε και πολύ μακριά από το release της τελικής συσκευής. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι η Samsung αναμένεται να ακολουθήσει μια πιο επιφυλακτική και συντηρητική προσέγγιση με την παραγωγή του Fold3, κατασκευάζοντας έναν πολύ μικρό αριθμό συσκευών (αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή του Z Flip3 δεν έχει ακόμη ξεκινήσει). Πάντως, ο διάδοχος του Fold πρόκειται να ντεμπουτάρει με οθόνη 7.55 ιντσών LTPO AMOLED με 120Hz refresh rate και υποστήριξη S Pen. Άλλες φήμες αναφέρουν ότι το επόμενο foldable της Samsung θα διαθέτει under-display camera με έναν Sony IMX 471 sensor, ενώ στο εξωτερικό display θα υπάρχει μια selfie cam στα 10MP. Φυσικά για πολλά από τα specs του θα πρέπει να υπάρξει επιβεβαίωση από τη Samsung, καθώς δεν έχουμε σε αυτή τη φάση τα επίσημα τελικά specs της συσκευής.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles