18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung: Ζητά από προμηθευτές να αποφύγουν τις διαρροές για το Galaxy S8

    Με το Galaxy Note 7 και το φιάσκο των συνεχών αναφλέξεων να έχει επηρεάσει σημαντικά τη φήμη της Samsung και τα έσοδά της, η εταιρεία προσπαθεί να συνέλθει από το πρόσφατο αυτό «σοκ» και εναποθέτει όλες τις ελπίδες της στο Galaxy S8. Ήδη, έχουν κυκλοφορήσει κάποιες πρώιμες φήμες για τη συσκευή αυτή, αλλά φαίνεται ότι ηγετικά στελέχη της εταιρείας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να περιοριστούν μελλοντικές διαρροές.

    samsung-galaxy-s7-edge

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Samsung απαιτούν από εργαζόμενους και τρίτους προμηθευτές να μην προβούν σε διαρροές όσον αφορά τα Galaxy S8. Σε emails που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, η εταιρεία ζητά από το προσωπικό να ακολουθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας. Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.

    «Η διαρροή απόρρητων στοιχείων που αφορά τις επιχειρησιακές μας δραστηριότητες ενέχει μη αναστρέψιμες επιπτώσεις, ιδίως οικονομικού χαρακτήρα και μπορεί να οδηγήσουν στην ακύρωση συμφωνιών και στην απώλεια της εμπιστοσύνης».

    Παλαιότερα, οι κατασκευαστές μπορούσαν να προστατευθούν από διαρροές σε ικανοποιητικό επίπεδο, με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων συσκευών να γίνονται γνωστά την ημέρα της παρουσίασης. Πλέον, αυτό έχει αλλάξει και είμαστε ενήμεροι για τις καινοτομίες που φέρνει κάθε νέο smartphone, ήδη πριν το λανσάρισμά του Αν και η Samsung φαίνεται ότι έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψει ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον, ο τρόπος διάδοσης των πληροφοριών στις μέρες μας, καθιστά το έργο της εταιρείας αρκετά δύσκολο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles