21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sandberg Bluetooth Business Pro (earbud + σταθμός βάσης) Review: «Απόλυτη ευελιξία»!

    Η Sandberg είναι μια εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομα της με άκρως ποιοτικές λύσεις που διαθέτουν υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και εντυπωσιακά features, τα οποία έχουν ως αποστολή να κάνουν την digital καθημερινότητά μας ακόμη πιο εύκολη και προσιτή. Λύσεις ευέλικτες και (το κυριότερο) προσιτές που το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σας λύσουν τα χέρια.

    Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το Business Pro της Sandberg, ένα ξεχωριστό προϊόν που συνδυάζει ένα κομψό ακουστικό για το ένα αυτί, μαζί με έναν εξαιρετικά βολικό σταθμό βάσης. Η ιδιαιτερότητα του έγκειται στο γεγονός ότι δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να ορίζει μέσω 4 διαφορετικών επιλογών τις συσκευές με τις οποίες θα επικοινωνεί. Έτσι λοιπόν, μπορείτε για παράδειγμα να συνδέσετε εύκολα το Bluetooth ακουστικό σας με ένα tablet, το desktop PC σας, ένα laptop και το smartphone σας και απλώς επιλέγοντας ένα από τα 4 buttons μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στη συσκευή που επιθυμείτε on-the-fly.

    Η Sandberg έχει φροντίσει ώστε να ενσωματώσει στο Business Pro Bluetooth τα πιο ποιοτικά υλικά κατασκευής, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο Bluetooth ακουστικό που αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζει για την εκπληκτική εφαρμογή του. Πέραν όμως του εξαιρετικού σχεδιασμού, το μικρόφωνο του BT ακουστικού ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο, καθώς διαθέτει δυνατότητα noise cancellation, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει μια σειρά από ειδικά φίλτρα που αφαιρούν τον θόρυβο του φυσικού περιβάλλοντος που ακούγεται στο background. Το ακουστικό αποτέλεσμα είναι… crystal-clear, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ακούτε τον συνομιλητή σας δυνατά και καθαρά.

    Ο ξεχωριστός αυτός σταθμός  βάσης υποστηρίζει τεχνολογία Bluetooth 5.0, «παίζει» στη μπάντα των 2.4GHz, διαθέτει wireless εμβέλεια στα 30 μέτρα και πάνω στο earbud θα συναντήσετε τα volume up/down buttons, αλλά και το Mute. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνολικός χρόνος ομιλίας μπορεί να φτάσει έως τις 60 ώρες, ενώ η βάση διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 500mAh και το earbud στα 50mAh.

    Προσφέροντας εγγύηση 5 έτων, άκρως ποιοτική κατασκευή και ευελιξία που θα κάνει την καθημερινότητα σας πολύ πιο άνετη, ο BT σταθμός βάσης της Sandberg (με τιμή στα €66.99) είναι βέβαιο ότι θα σας λύσει τα χέρια, ειδικότερα εάν ανήκετε στους users που συνηθίζουν να μιλούν πολλές ώρες κάνοντας χρήση διαφορετικών συσκευών!

    Περισσότερα για τα μοναδικά προϊόντα της Sandberg μπορείτε να βρείτε εδώ! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles