14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sandberg Outdoor PowerBank 10400mAh review

    Τα powerbanks έχουν γίνει πλέον ένα απαραίτητο gadget για κάθε απαιτητικό χρήστη που  σέβεται τον εαυτό του και δε θέλει να ξεμείνει από ενέργεια τη λάθος στιγμή. Τι γίνεται όμως όταν αυτοί οι χρήστες είναι και των…“extreme” καταστάσεων; H λύση έρχεται από τη Sandberg!

    sandberg outdoor  powerbank (2)

    Το Sandberg Outdoor PowerBank 10400mAh είναι μια σκληροτράχηλη φορητή μπαταρία, φτιαγμένη για να αντέχει σε δυσμενείς συνθήκες. Έχει χωρητικότητα ικανή να φορτίσει το τυπικό smartphone σας έως 4+ φορές πλήρως, ενώ και σχεδιαστικά παραπέμπει σε…”κομάντο”. Φυσικά είναι κάπως βαρύ, στα 280 γραμμάρια, αλλά μεταφέρεται εύκολα χάρη στις διαστάσεις “τσέπης” του (120x23x23mm).

    sandberg outdoor  powerbank (2) sandberg outdoor  powerbank (4)

    Διαθέτει δύο εξόδους, μια των 2,1A και μια του 1A, ανάλογα το πόσο γρήγορα θέλετε να φορτίσετε μια συσκευή, και μια είσοδο microUSB από την οποία επαναφορτίζεται το Powerbank. Όλες οι υποδοχές καλύπτονται από λαστιχένια καπάκια που κλείνουν ώστε να αποτραπεί η εισχώρηση νερού και σκόνης από το περιβάλλον. Το Outdoor PowerBank πληροί τις προδιαγραφές του πρωτοκόλλου IP54, το οποίο σημαίνει πως αντέχει σε (εύλογη) έκθεση στη σκόνη και σε περίπτωση που βραχεί, αν και δε θα αντέξει σε περίπτωση βύθισης στο νερό.

    sandberg outdoor  powerbank (5) sandberg outdoor  powerbank (1)

    Επιπλέον διαθέτει 4 ενδεικτικά LEDs για το ποσοστό φόρτισής του αλλά και ένα φακό-LED που ενεργοποιείται/απενεργοποιείται κρατώντας πατημένο το power button. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα microUSB-to-USB καλώδιο.

    Διατίθεται στην Ελλάδα από τη WizTech.

    Postal address: Αρτέμωνος 10Α, 116 31, Αθήνα
    Tel: (+30) 210 9019453
    Fax: (+30) 210 9019439
    E-mail: [email protected]

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles