16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sandberg PowerBank 12000 Review: Για τους users που δεν θέλουν να ξεμείνουν ποτέ!

    Ως γνωστόν, όλα τα σύγχρονα smartphones καταναλώνουν μπόλικη ενέργεια όταν βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, με αποτέλεσμα οι χρήστες να είναι αναγκασμένοι διαρκώς να ψάχνουν για… διαθέσιμες πρίζες και θύρες USB. Φυσικά, το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να λυθεί με τη χρήση των powerbanks, τα οποία αναλαμβάνουν να δώσουν την απαραίτητη ενέργεια στα «διψασμένα» τηλέφωνα… H Sandberg είναι μία εταιρεία, η οποία έχει συνδέσει το όνομα της με δεκάδες προϊόντα που πραγματικά μπορούν να λύσουν τα χέρια των users και το powerbank που θα σας παρουσιάσουμε αποτελεί μία ακόμη ποιοτική πρόταση

    Sandberg Powerbank (6) (Large)

    To Sandberg PowerBank 12000 είναι ουσιαστικά μία μεγάλη φορητή μπαταρία (με διαστάσεις: 2,5×7,6×11 cm και βάρους 297 γραμμαρίων) , η οποία φορτίζεται μέσω του USB port και φυσικά μπορεί να μεταφερθεί εύκολα παντού. Το εν λόγω powerbank διαθέτει αυτονομία στα 12000mAh και το μεγάλο ατού του είναι ότι προσφέρει δύο USB θύρες (τύπου Α) για τη φόρτιση tablets και smartphones. Μάλιστα, η χωρητικότητα των 12000mAh επιτρέπει ακόμη και την ταυτόχρονη φόρτιση δύο συσκευών, οπότε μπορείτε με χαρακτηριστική άνεση να φορτίσετε την ίδια στιγμή δύο κινητά τηλέφωνα ή ένα κινητό και ένα tablet μαζί!

    Sandberg Powerbank (5) (Large)
    Sandberg Powerbank (3) (Large)

    Παράλληλα, η οθόνη στο μπροστινό μέρος του, μπορεί να σας ενημερώσει ανά πάσα στιγμή για την ενέργεια που απομένει, ενώ επίσης στο επάνω μέρος της περιλαμβάνεται και ένας χρήσιμος μίνι LED φακός.  Για να φορτιστεί πλήρως απαιτούνται 13 με 14 ώρες και η εργονομία της σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης και την ποιότητα κατασκευής που προσφέρει θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Χωρίς αμφιβολία, η Sandberg δημιουργεί ένα ακόμη αξιόπιστο προϊόν, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να αποχαιρετήσετε μία και καλή το άγχος της χαμηλής μπαταρίας!

    Sandberg Powerbank (1) (Large)

    Διατίθεται στην Ελλάδα από τη WizTech.

    Postal address: Αρτέμωνος 10Α, 116 31, Αθήνα
    Tel: (+30) 210 9019453
    Fax: (+30) 210 9019439
    E-mail: [email protected]

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles