19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Sandberg USB-C PD 100W 38400 Review: «Powerbank πραγματικό… κτήνος»!

    Η Sandberg είναι ένα brand που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα ξεχωριστά computer gadgets και τα accessories που είναι σχεδιασμένα για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και την καθημερινότητά μας πιο… απλή. Από εξαιρετικά χρήσιμα card readers μέχρι powerbanks και από κάμερες και μικρόφωνα μέχρι ακόμη και καλώδια, η τεράστια γκάμα των προϊόντων της Sandberg την τοποθετεί στην κορυφή!

    Ειδικότερα, στα powerbanks η εταιρεία από τη Δανία κυριολεκτικά δίνει… ρέστα, έχοντας δημιουργήσει ένα πραγματικά εντυπωσιακό line-up προϊόντων που εγγυώνται ότι δεν θα… «ξεμείνετε» ακόμη και εάν χρησιμοποιείτε το smartphone ή το laptop σας ασταμάτητα 24/7. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το Powerbank USB-C PD (100W) 38400, ένα πραγματικό «κτήνος» που διακρίνεται για την ποιοτική κατασκευή και για το πλήθος των διαθέσιμων ports που προσφέρει, αλλά και τη δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση (fast-charging).  

    Η πρόταση της Sandberg διαθέτει 2 θύρες USB-A, μία θύρα USB-C και μια micro USB (2 inputs και 3 outputs), και μπορεί να φορτίσει μία συσκευή με έως και 5Α (input και output στα 100W). Με χωρητικότητα που αγγίζει τα 38.400mAh, το εν λόγω powerbank ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής που προσφέρει, καθώς είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Δίπλα από τα ports υπάρχουν τέσσερα μικρά LED τα οποία σας ενημερώνουν για την διαθέσιμη ενέργεια του powerbank σας (στο 25, 50, 75 και 100%).

    Το μεγαλύτερο ατού βέβαια του υπέρτατου αυτού powerbank από την Sandberg είναι ότι μπορείτε να φορτίσετε σε αυτό έως και 3 mobile διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα (tablet, smartphone και laptop μαζί). Ενδεικτικό είναι ότι με το επικό powerbank της Sandberg μπορείτε να φορτίσετε το smartphone σας έως και 16 φορές!

    Με εγγύηση πέντε ετών και την εντυπωσιακή αξιοπιστία που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της Sandberg, η τιμή των 160.99 ευρώ σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση για τους premium users με… αυξημένες ανάγκες.

    Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της Sandberg εδώ

     

     

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles