14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Sandberg USB Mini DVD Burner

    Μια έξυπνη, φορητή λύση για όσους χρειάζονται να αναπαράγουν ή να εγγράφουν οπτικά μέσα αποθήκευσης αλλά δεν έχουν στο laptop/netbook τους ή στον σταθερό υπολογιστή, το Mini DVD Burner της Sandberg.

    sandberg usb mini dvd burner (3)

    Έχει compact διαστάσεις και μικρό βάρος, έτσι είναι πανεύκολο στη μεταφορά. Λειτουργεί plug’n’play με όλα τα Windows από τα 2000 και μετά αλλά και με MacOS X, χωρίς την ανάγκη για drivers. Μπορεί να “διαβάσει” CD και DVD με ταχύτητα έως 24x και να τα “γράψει” με ταχύτητες έως 24x, ενώ στο εμπρός μέρος του υπάρχει και ενδεικτικό LED λειτουργίας.

    sandberg usb mini dvd burner (2)

    Όσο για τη σύνδεσή του, γίνεται μέσω των δύο παρεχόμενων καλωδίων. Ένα USB σε USB B (θηλυκό) μέσω του οποίο γίνεται η μεταφορά των δεδομένων και ένα ακόμη USB σε power jack που το τροφοδοτεί με την απαραίτητη ενέργεια. Έτσι δε χρειάζεται τροφοδοσία από το δίκτυο του ρεύματος και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε, αρκεί να έχετε διαθέσιμες δύο USB θύρες.

    sandberg usb mini dvd burner (4) sandberg usb mini dvd burner (1)

    Διατίθεται στην Ελλάδα από τη WizTech.

    Postal address: Αρτέμωνος 10Α, 116 31, Αθήνα
    Tel: (+30) 210 9019453
    Fax: (+30) 210 9019439
    E-mail: [email protected]

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles