12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Sangean WR-7 και DDR-7: Οι μέρες ραδιοφώνου ζωντανεύουν ξανά!

    Αυτά τα λιλιπούτεια αλλά πανέμορφα ραδιόφωνα εντυπωσιάζουν με τον ήχο τους και τις δυνατότητες τους. Μικρά σε μέγεθος αλλά με μεγάλο ήχο, τα Sangean WR-7 (FM, Bluetooth) και Sangean DDR-7 (FM & DAB+, Bluetooth), μια εντελώς νέα σειρά ραδιοφώνων.

    Χάρη στην κατάλληλη ακουστικά συντονισμένη ξύλινη καμπίνα τους και ειδικά επιλεγμένα ηχεία κορυφαίας ποιότητα, εντυπωσιάζουν με τον εκπληκτικά δυνατό και καθαρό ήχο τους και την κορυφαία ραδιοφωνική λήψη. Ο ενσωματωμένος δέκτης Bluetooth σε το μετατρέπει σε ένα εξαιρετικά ποιοτικό ασύρματο ηχείo για το κινητό σας.

    WR-7 WALNUT B_01

    Sangean WR-7 – the FM all-rounder / To όλα σε ένα των FM

    Το κλασσικό Sangean WR-7 διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ο χρήστης για την καθημερινή ραδιοφωνική του ακρόαση. Ο δέκτης FM βρίσκει εύκολα όλους τους σταθμούς (87,5 έως 108 MHz). Το ενσωματωμένο Bluetooth και η είσοδος AUX σάς δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε μουσική από το κινητό σας αλλά και επιπλέον πηγές ήχου. Η θύρα Micro-USB φορτίζει τη μπαταρία λιθίου που έχει διάρκεια 36 ωρών. Ένα ελκυστικό και ιδιαίτερα εντυπωσιακό στοιχείο σχεδίασης είναι ο στρογγυλός κλασικός διακόπτης επιλογής συχνότητας – ένα αφιέρωμα στις ημέρες του καλού παλιού ραδιοφωνικού τρανζίστορ. Επιπλέον στο WR-7 μια ενδεικτική λυχνία LED παρέχει πληροφορίες σχετικά με την επιλεγμένη ζώνη, το συντονισμό και την κατάσταση της μπαταρίας.

    ddr-7_b_03_large_

    Sangean DDR-7 – από αναλογικό σε ψηφιακό

    Το Sangean DDR-7 προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία προγραμμάτων, με ποιότητα ψηφιακού ήχου και φυσικά την πραγματική ξύλινη καμπίνα. Εκτός από το FM (87,5 έως 108 MHz), λαμβάνει επίσης το σταθερά αυξανόμενο φάσμα σταθμών DAB + (5Α έως 13F). Η είσοδος Aux και το ενσωματωμένο Bluetooth παρέχουν άμεση σύνδεση με συσκευές αναπαραγωγής MP3, smartphones και tablets. Η θύρα Micro-USB φορτίζει τη μπαταρία λιθίου που έχει διάρκεια 36 ωρών. Με έναν βολικό χρονοδιακόπτη ύπνου, το DDR-7 μπορεί επίσης να λειτουργήσει άνετα στο υπνοδωμάτιο. Το μοντέρνο σχέδιο τονίζεται με την καθαρή εμφάνιση: ένα καλά τοποθετημένο περιστροφικό χειριστήριο και πλήκτρα εισόδου (ισχύς, είσοδος, +/-). Η εξαιρετικά ευκρινής οθόνη OLED παρέχει επίσης ολοκληρωμένες πληροφορίες πομπού κατά τη διάρκεια της λήψης DAB +.

    WR-7 CHERRY B_04

    Tα νέα Sangean WR-7 και DDR-7 είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελλάδα από το δίκτυο μεταπωλητών της Conceptum Distribution στην τιμή των 95,9 και 139,9 ευρώ αντίστοιχα,

    Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο https://goo.gl/xTiodx

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles