16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σαντορίνη: Ηφαίστεια, κρασί και μαγικό ηλιοβασίλεμα

    Η Σαντορίνη είναι από τους πιο γνωστούς προορισμούς του συμπλέγματος των Κυκλάδων και έχει να υπερηφανεύεται για πολλά πράγματα. Τι να αναφέρει κανείς; Τα ηφαίστεια, που έχει σχηματίσει την απίθανης μορφής Καλντέρα και τα οποία είναι από τα πλέον ενεργά της υφηλίου; Ή τα εξαίρετα κρασιά που παράγονται από αμπέλια που ευδοκιμούν στο ηφαιστειογενές έδαφος του νησιού;

    Η Σαντορίνη ή Θήρα αποτελεί ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο τουριστικό προορισμό. Ως εκ τούτου, θα μπορέσετε να βρείτε μία πληθώρα από καταλύματα να στεγάσουν τις διακοπές σας, για κάθε βαλάντιο, από το μικρότερο μέχρι το πλέον απαιτητικό. Το ίδιο ισχύει και για τις δυνατότητες να δοκιμάσετε τις γεύσεις του νησιού, καθώς αρκετά από τα εστιατόρια, έχουν τους φανατικούς τους φίλους, απ’ όλη την υφήλιο.

    Επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, μία από τις πιο σημαντικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη νοτιοανατολική μεριά του νησιού, αλλά και την Αρχαία Θήρα, την παλαιά έδρα της πόλης-κράτους. Περιηγηθείτε στα Φηρά, το Ημεροβίγλι, την Οία, το Καμάρι ή τον Περίβολο, που είναι κάποιοι από τους οικισμούς του εντυπωσιακού νησιού, ενώ μην παραλείψετε να δείτε τα πέντε ενετικά κάστρα, με πρώτο σημείο αναφοράς σας, το καστέλι της Σκάρου στο Ημεροβίγλι, αλλά και τις μαγικές παραλίες.

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Boom Box


    Μην αναρωτιέστε πώς θα ακούτε τις μουσικές σας όσο χαζεύετε το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, ή όσο κάνετε το μπάνιο σας στις μαγευτικές παραλίες. Το Boom Box των 3Watt θα σας ξετρελάνει. Με πεντακάθαρο ήχο, μπορείτε να επιλέξετε να ακούσετε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό στα FM ή να ακούσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή μέσω καλωδίου USB, Micro SD κάρτα και καλώδιο 3,5 χιλιοστών.

    DrakosDigital

    Παπούτσια Native Verona


    To ιδανικό παπούτσι για τις βόλτες σας στο κοσμικό νησί της Σαντορίνης είναι το Verona της Native. Εμπνευσμένο από τα παπούτσια των αγροτών της Λατινικής Αμερικής, είναι σαν την hipster έκδοση των προλεταριακών υποδημάτων. Η σόλα του είναι άνετη, ανθεκτική και ιδανική για περπάτημα στα σοκάκια της Οίας, ενώ η μαλακή πάνω μεριά σας εξασφαλίζει την άνεση που χρειάζεστε για το καλοκαίρι. Τα Verona της Native είναι τα παπούτσια που θα πλύνετε κάτω από τη βρύση και συνεχίστε να φοράτε πολύ μετά το τέλος των διακοπών σας.

    Melcore

    Ποδήλατο Ideal Crossmo


    Οι βόλτες στους οικισμούς της Θήρας και οι ράθυμες ποδηλατάδες του Αυγούστου, βρήκαν τον καλύτερο σύντροφο. Το Crossmo της Ideal είναι κατασκευασμένο για offroad περιπέτειες και όμορφες εξερευνήσεις. To Crossmo, ανήκει στη σειρά Trekking/ OffRoad της Ideal για τους προφανείς λόγους. Αυτό που θα χαρείτε στο Crossmo είναι η εξαιρετική του κατασκευή και η γεωμετρία του που βοηθά στην καλή κατανομή του βάρους του σώματος κατά την ποδηλασία. Οι 24 ταχύτητες και οι μεγάλοι τροχοί επιτρέπουν απρόσκοπτη χρήση, τόσο off road, για να δείτε από ψηλά τις παραλίες της Σαντορίνης, όσο και στο ασφαλτοστρωμένο οδικό δίκτυο του νησιού.

    Podilato

    harman/kardon Go&Play Micro


    Μοιραστείτε τη μουσική με τους φίλους σας οπουδήποτε. Με το σύστημα της harman/kardon που διαθέτει 2 ηχεία πρίμων 15W το καθένα και ένα ενσωματωμένο subwoofer 30W. Χάρη στην υποστήριξη DSP απολαμβάνετε ήχο χωρίς παραμορφώσεις ακόμη και με την ένταση στο τέρμα. Μπορεί να μετατραπεί σε multimedia κέντρο και να προβάλλει φωτογραφίες και video από τα iPod σε τηλεόραση και σε συγχρονισμό με το iTunes. Λειτουργεί με ρεύμα ή μπαταρία, ενώ διαθέτει υποδοχή 3,5 χιλιοστών για να μπορεί να υποδεχθεί κάθε ψηφιακό player.

    Wavemotion

    Sony DSC-TX20
    Κομψή και αδιάβροχη

    Ένα εξαιρετικά λεπτό μοντέλο της οικογένειας Cyber-shot. Με φακό Exmor R ανάλυσης 16,2MPixels, οπτικό zoom 4x και οθόνη αφής LCD 7,5 χιλιοστών. Είναι ανθεκτική στο νερό, τη σκόνη, τον πάγο και τους κραδασμούς, ενώ μπορεί να «αιχμαλωτίσει» πανοραμικές εικόνες, 3D, καθώς και πεντακάθαρο video full HD ακόμη και εν κινήσει ή όταν κάνετε zoom. Πάρτε την μαζί σας στην παραλία!

    Sony

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles