24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η SanyoCom εγκαινίασε ένα νέο 3δίκτυο κατάστημα

    sanyocom

    Ένα νέο 3δίκτυο κατάστημα εγκαινίασε τις τελευταίες ημέρες η αλυσίδα καταστημάτων SanyoCom, το οποίο βρίσκεται στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου 58.

    Με το νέο αυτό κατάστημα, η Sanyocom δημιουργεί έναν νέο τύπο καταστημάτων, όπου εκτός από τους παρόχους της κινητής τηλεφωνίας, VodafoneWind, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεμονωμένων ή συνδυασμένων υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεόρασης-περιεχομένου, σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς, εκμεταλλευόμενη πλήρως την τεχνογνωσία του Ομίλου Forthnet.

    Με όραμα “ One Shop For All ” και σύνθημα «Δίνει αξία στις επιλογές σου»  η SanyoCom είναι το «μοναδικό κατάστημα» τηλεπικοινωνιών που με την άμεση εξυπηρέτηση και τη συνεχή και αντικειμενική ενημέρωση, προσφέρει στον πελάτη τη δυνατότητα επιλογής παρόχου, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τις ανάγκες του μόνο από ένα σημείο πώλησης.

    H Sanyocom είναι η μοναδική εταιρία σήμερα που παρέχει τη δυνατότητα στους υποψήφιους συνεργάτες να επενδύσουν σε αξιόπιστα 3δίκτυα ή μονοδίκτυα καταστήματα, ανάλογα με την περιοχή που θα δραστηριοποιηθούν.

    Το 2013, η εταιρία εφαρμόζοντας την ίδια στρατηγική ανάπτυξης με τα προηγούμενα χρόνια, της οποίας τα βασικότερα χαρακτηριστικά είναι η αξιοπιστία και ο ευέλικτος τρόπος συνεργασίας που παρέχει στους υποψήφιους συνεργάτες της, κατάφερε μέχρι σήμερα να ανοίξει 8 νέα καταστήματα, έχοντας συνολικά 41 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

    Στα καταστήματα Sanyocom,  εκτός από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την κινητή τηλεφωνία, την σταθερή τηλεφωνία, και το Internet, ο καταναλωτής μπορεί  να προμηθευτεί αξεσουάρ & gadgets, να ανανεώσει το συμβόλαιο του, να επισκευάσει το κινητό του ή να εξοφλήσει τους λογαριασμούς του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles