18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    SAP Forum: «Innovation through Simplification»

    Η SAP Cyprus και οι συνεργάτες της διοργανώνουν στις 15 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, το SAP Forum, με κύριο θέμα «Ιnnovation through Simplification». Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τις καινοτόμες λύσεις που παρέχει η εταιρεία, καθώς και η ενθάρρυνση της ανταλλαγής απόψεων και ιδεών για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της πληροφορικής.

    Στην ολομέλεια του SAP Forum, o Mάνος Ραπτόπουλος, SAP South Europe COO Head, MD SAP Hellas, Cyprus, Malta μαζί με τον Carlos Diaz, Sales Vice President, Innovation SAP South Europe και τον Hans-Peter Fuelle, Vice President, Head of Cloud and LoB SAP South Europe, θα αναπτύξουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η παγκόσμια αγορά.

    Στη συνέχεια, ο Waldemar Adams, Vice President, Sales Analytics, Head of Center of Excellence BI, SAP EMEA, θα αναφερθεί στην πρόκληση της διαχείρισης των μεγάλων όγκων δεδομένων. Τέλος, πελάτες και συνεργάτες θα παρουσιάσουν πώς μέσα από την άρτια αξιοποίηση των υλοποιήσεων SAP μεγιστοποιούν την αξία της επένδυσής τους και ανανεώνουν την εταιρική τους δομή, δημιουργώντας ευελιξία και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles