22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    SAP και Uber Freight ενώνουν δυνάμεις για να προσφέρουν On-Demand Logistics

    Truck driver and dispatch worker talk

    Η SAP και η Uber Freight ανακοίνωσαν πρόσφατα την συνεργασία τους, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του τομέα των φορτωτικών μεταφορών, μέσω έξυπνων διαδικασιών αυτοματοποίησης και καλύτερης πρόσβασης σε ένα δίκτυο συνδεδεμένων και αξιόπιστων οδηγών. Η ενσωμάτωση της Uber Freight στο Δίκτυο SAP Logistics Business Network θα επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε αξιολογήσεις από το ψηφιακά ενεργοποιημένο δίκτυο της Uber, να λαμβάνουν προσφορές σε πραγματικό χρόνο και να γνωρίζουν εγγυημένα τις λεπτομέρειες χωρητικότητας των φορτηγών, απλοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τις διαδικασίες.

    Με τη συνεργασία αυτή, η SAP και η Uber Freight θα εργαστούν από κοινού για να συνδέσουν τις δύο πλευρές της αγοράς μεταφορών εμπορευμάτων, αυξάνοντας την προβολή και τη διαφάνεια για όλους τους εμπλεκομένους. Αυτή η προσπάθεια θα υποστηρίξει την ευκολότερη και ταχύτερη λήψη αποφάσεων με βάση την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο για τους αποστολείς και τους μεταφορείς, παρέχοντας στους οργανισμούς τη δυνατότητα να μεγιστοποιούν τον ημερήσιο χρόνο εργασίας και να λαμβάνουν πιο στοχευμένες αποφάσεις σχετικά με τις δραστηριότητές τους.

    «Η εύρεση και κράτηση μεταφορικού μέσου για την μεταφορά εμπορευμάτων συχνά είναι το πιο κοστοβόρο και σύνθετο κομμάτι της αλυσίδας εφοδιασμού», δήλωσε η Hala Zeine, President, Digital Supply Chain της SAP. «Αυτή η συνδυαστική λύση θα εξαλείψει τα εμπόδια και θα προσφέρει μια απλούστερη, πιο αυτοματοποιημένη προσέγγιση που εξομαλύνει τις λειτουργίες, προσφέρει απτή εξοικονόμηση κόστους και τελικά δημιουργεί μια καλύτερη εμπειρία πελατών. Προσθέτοντας την Uber Freight στο Δίκτυο SAP Logistics Business Network θα βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες logistics τους και να θέσουν με τη σειρά τους, τους δικούς τους πελάτες στο επίκεντρο της ψηφιακής τους αλυσίδας εφοδιασμού».

    «Για τους οργανισμούς  ή τις εταιρείες που αποστέλλουν μεγάλο όγκο εμπορευμάτων παγκοσμίως, μια αποτελεσματική, ψηφιακή αλυσίδα εφοδιασμού είναι κρίσιμη για την επιχειρηματική τους επιτυχία», δήλωσε ο Bill Driegert, Senior Director της Uber Freight. «Η Uber Freight συνεργάζεται με τη SAP για να βοηθήσει τη συνεργασία στον τομέα των μεταφορών, σε επίπεδο λήψης αποφάσεων. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογική προσέγγιση στον τομέα των μεταφορών, σημαίνει ότι οι αποστολείς εμπορευμάτων μπορούν πλέον να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο στην ανεύρεση του κατάλληλου προμηθευτή, προσφοράς και χωρητικότητας φορτίου και να εστιάσουν την προσοχή τους στην βασική τους προτεραιότητα, να διανέμουν, δηλαδή, περισσότερα εμπορεύματα στην αγορά».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles