20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    SAP Κύπρου: Κατέγραψε διψήφιο αριθμό ανάπτυξης στην αγορά της Κύπρου!

    Ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης τόσο στην αγορά της Κύπρου όσο και παγκοσμίως κατέγραψε η SAP κατά τη διάρκεια του 2015, παρουσιάζοντας εξαιρετική δυναμική, ειδικότερα στην αγορά του cloud, η οποία έφτασε το 103%, ενώ παράλληλα πέτυχε τριψήφια αύξηση σε ότι αφορά τις λύσεις Customer Engagement and Commerce. Ταυτόχρονα, οι νέες υλοποιήσεις της πλατφόρμας SAP S/4HANA ανήλθαν στις 2.700, ένα γεγονός που δικαιώνει τη στρατηγική επιλογή της SAP για προσφορά επιχειρηματικών εφαρμογών που αξιοποιούν στο μέγιστο την υφιστάμενη επιχειρηματική τεχνολογία.

    Ειδικότερα, και σε ότι αφορά την Κύπρο, κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε η SAP Κύπρου, κατόρθωσε να διευρύνει την πελατειακή της βάση ενδυναμώνοντας ακόμη περεταίρω την ισχυρή θέση της στην κυπριακή αγορά, καταγράφοντας μάλιστα διψήφιο αριθμό ανάπτυξης, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, γεγονός που οφείλεται τόσο στις πωλήσεις λογισμικού όσο και στη συντήρηση των ήδη εγκατεστημένων συστημάτων. 

    Αντίστοιχους ρυθμούς ανάπτυξης παρουσίασε το 2015 και η αγορά της Μάλτας, καθώς ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων επέλεξε τη SAP, επενδύοντας στην εγκατάσταση λύσεων ικανών να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να διευρύνουν τα περιθώρια κερδοφορίας τους.

    «Το 2015 ήταν μια χρονιά πρόκλησης, προκειμένου να βρούμε τους μηχανισμούς, να ξεπεράσουμε τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και να επαναπροσδιοριστούμε, ούτως ώστε να ανταποκριθούμε στο νέο και ομολογουμένως πρωτόγνωρο επιχειρηματικό περιβάλλον το οποίο βιώνουμε όλοι σήμερα.» δήλωσε ο Άλεξ Μουρατιάν, Country Sales Manager, Κύπρου & Μάλτας. «Η επιτυχία του 2015 ήταν αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας και ευχαριστώ θερμά τόσο τους πελάτες μας που μας εμπιστεύτηκαν επενδύοντας σε καινοτόμες λύσης αιχμής, όσο και τους συνεργάτες μας για τη δέσμευση τους να ενισχύουμε μαζί καθημερινά την αξία των υπηρεσιών που προσφέρουμε προς την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles