21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    SAP: Συνέδριο λύσεων πληροφορικής και τεχνολογίας με θέμα “Back to Human. Explore the Future of Intelligence”

    SAP photo

    Mε κεντρικό θέμα “Back to Human. Explore the Future of Intelligence” πραγματοποιείται την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 στην Αθήνα το συνέδριο λύσεων πληροφορικής και τεχνολογίας SAP NOW Athens 2019. Στην φετινή διοργάνωση θα δοθεί έμφαση στις έξυπνες τεχνολογίες, οι οποίες δεν αλλάζουν ριζικά μόνο τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά και τον τρόπο ζωής, σκέψης, επικοινωνίας και ανθρώπινης συμπεριφοράς.

    Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas Cyprus & Malta, ο οποίος θα αναφερθεί στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα που οφείλει να έχει η τεχνολογία και στην σημασία της εμπειρίας χρήστη, στην νέα ψηφιακή εποχή. Στη συνέχεια, ο Hein Wagner, ένας ομιλητής χωρίς όραση, θα μοιραστεί με το κοινό της εκδήλωσης, την δυνατή προσωπική του ιστορία, με θέμα “A Blind Man with Vision”, όπου θα εξηγήσει πως παρά το εκ γενετής πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, έχει καταφέρει  να ακολουθήσει τα όνειρά του, καθώς η θέληση είναι η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη του ανθρώπου.

    Στο πλαίσιο του συνεδρίου στελέχη και συνεργάτες της SAP θα παρουσιάσουν τις λύσεις που προσφέρει η SAP για τη διαχείριση διαφορετικών επιχειρηματικών λειτουργιών. Ειδικότερα, ο Κίμων Στέφος, Director Of Corporate Partnerships & Licensing της Euroleague Basketball, θα εξηγήσει γιατί τα analytics αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για την επιτυχία και τις άμεσες αποφάσεις που χρειάζονται οι ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο του μπάσκετ. Επίσης, η Κατερίνα Τριβιζά, Corporate Head της Thrive Global Greece, θα παρουσιάσει πώς η Thrive Global, μία παγκόσμια εταιρεία με ιδρύτρια την Arianna Huffington, και οι λύσεις SAP SuccessFactors προσφέρουν στους εργαζομένους μία βελτιωμένη εργασιακή εμπειρία, που στόχο έχει να αυξήσει την ευεξία τους και να «ξεκλειδώσει» τις  δυνατότητές τους. Παράλληλα, ο Timo Elliott, VP & Global Innovation Evangelist της SAP, θα εξηγήσει στο κοινό της εκδήλωσης την προστιθέμενη αξία που προσδίδει στην σύγχρονη, έξυπνη επιχείρηση, η δυνατότητα να ανταποκρίνεται άμεσα στις τάσεις της αγοράς και στο feedback των πελατών της.  Φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα πραγματοποιηθεί, παράλληλα με το SAP NOW, η συνεδρία SAP Business One για τις αναπτυσσόμενες  επιχειρήσεις.

    Το SAP NOW Athens 2019 θα ολοκληρωθεί με πολιτική συζήτηση πάνελ με θέμα «Τι μπορεί να κάνει η πολιτική για την επόμενη ημέρα», με τη συμμετοχή των Κκ Ευάγγελου Βενιζέλου, Κωστή Χατζηδάκη και Μιλτιάδη Κύρκου και συντονισμό από το δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles