15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σαρώνει στο Steam τo Street Fighter 6

    Η τελευταία προσθήκη στη δημοφιλή fighting σειρά της Capcom, τo Street Fighter 6, έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών στο Steam, όσον αφορά τους ταυτόχρονους παίκτες, αποτελώντας πλέον το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα σε PC στην κατηγορία των παιχνιδιών μάχης.

    Το Street Fighter 6 κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC. Σύμφωνα με τη σελίδα Street Fighter 6’s SteamDB, το νέο fighter κατάφερε να προσελκύσει το μεγάλο νούμερο των 65.873 παικτών. Για λόγους σύγκρισης, ο προκάτοχός του, το  Street Fighter 5, είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ταυτόχρονα μόλις 14.783 παίκτες όταν κυκλοφόρησε το 2016.

    Ο αριθμός παικτών του Street Fighter 6 δεν το καθιστά μόνο το πιο πολυπαιγμένο fighting game στο δικό του franchise, έχει επίσης περισσότερους παίκτες κατά την κυκλοφορία στο PC από τον αντίπαλο της σειράς Tekken 7 (18,966) και περισσότερους από τους κορυφαίους αριθμούς παικτών όλων των εποχών των NetherRealm Studios Mortal Kombat X (15,743) και Mortal Kombat 11 (35,147) σύμφωνα με το SteamDB.

    Διαβάστε επίσης:

    The Witcher 3: Wild Hunt: Ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 50 εκατ. αντίτυπα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles