14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    The Witcher 3: Wild Hunt: Ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 50 εκατ. αντίτυπα

    Η CD Projeckt Red ανακοίνωσε ότι το The Witcher 3: Wild Hunt κατάφερε να πουλήσει 50 εκατομμύρια αντίτυπα από την αρχή της κυκλοφορίας του το 2015 μέχρι σήμερα.  Είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό νούμερο, ανεξάρτητα από την παρουσία του τίτλου σε πολλές πλατφόρμες. Με τα χρόνια, το The Witcher 3 εμφανίστηκε σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC και Nintendo Switch. Το τελευταίο κυκλοφόρησε στις 15 Οκτωβρίου 2019 ως «Complete Edition» που περιέχει όλα τα σημαντικά expansions και DLC.

    Από τότε, οι κάτοχοι PS5 και Xbox Series X/S έχουν λάβει περαιτέρω visual και performance upgrades, που φέρνουν το παιχνίδι πιο κοντά στα σύγχρονα πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων των βελτιωμένων textures και του ray tracing mode.

    Το παιχνίδι έχει επίσης κερδίσει πολλές διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Game of the Year στα The Game Awards 2015 και SXSW 2016. Παρ ‘όλα αυτά, η CD Projekt Red είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα με τον τελευταίο εμβληματικό τίτλο της, το Cyberpunk 2077, ο οποίος ξεκίνησε με χλιαρή υποδοχή χάρη στην κακή απόδοση και τα bugs.

    Ευτυχώς, το στούντιο έχει κάνει μεγάλα βήματα στη βελτίωση της κατάστασης του Cyberpunk 2077 από την κυκλοφορία του και τώρα ετοιμάζεται για την κυκλοφορία μιας μεγάλης επέκτασης που ονομάζεται Phantom Liberty, με πρωταγωνιστή τον Idris Elba του The Wire.

    Διαβάστε επίσης:

    Star Wars Jedi: Survivor Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles