19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Σάρωσε τα βραβεία Emmy το Game of Thrones

    Εάν θέλατε ακόμα μία απόδειξη πως το Game Of Thrones είναι ο αδιαφιλονίκητος leader της μικρής οθόνης τα τελευταία χρόνια, τα 12 βραβεία που απέσπασε στα φετινά βραβεία Emmy πρέπει λογικά να σας καλύπτουν. Η τελετή που έγινε στο Λος Άντζελες βρήκε τη σειρά να θριαμβεύει για μία ακόμη χρονιά, με το Η Πολιτεία εναντίον του O.J. Simpson να ακολουθεί από κοντά με 9 βραβεία.

    emmys-2016

    Το Game of Thrones κέρδισε στις κατηγορίες καλύτερης δραματικής σειράς, σκηνοθεσίας και σεναρίου, ενώ καλύτερη κωμική σειρά αναδείχθηκε η πολιτική σάτιρα Veep με την Julia Louis-Dreyfus να κερδίζει το πέμπτο της Emmy στην κατηγορία της καλύτερης κωμικής ηθοποιού και να βγάζει έναν ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο όταν παρέλαβε το βραβείο, αφού πριν από μόλις δύο ημέρες είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας της. Παράλληλα όμως βρήκε τη δύναμη να πετάξει καρφιά για την πολιτική ζωή της χώρας και τις αμερικανικές εκλογές.
    «Νομίζω ότι το Veep έχει γκρεμίσει το τείχος μεταξύ κωμωδίας και πολιτικής.Η σειρά ξεκίνησε ως μια πολιτική σάτιρα, αλλά τώρα μοιάζει περισσότερο με ένα σοβαρό ντοκιμαντέρ» θα πει χαρακτηριστικά.
    Το πρώτο του Εmmy κέρδισε ο Rami Malek, o Mr. Robot δηλαδή, για την ερμηνεία του στην ομώνυμη σειρά, ενώ το πρώτο της κέρδισε και η Tatiana Maslany για το Orphan Black και την κατηγορία της καλύτερης δραματικής ηθοποιού, ένα βραβείο που κατά πολλούς έπρεπε να το είχε κερδίσει εδώ και καιρό.
    Επίσης το πρώτο του Emmy κέρδισε ο Jeffrey Tambor ως ο καλύτερος κωμικός ηθοποιός για την ερμηνεία του στο περίφημο Transparent.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles