15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ScanIT DIY διαδραστικές ευχετήριες κάρτες και βραχιόλια

    Στην εποχή του διαδικτύου αντικείμενα όπως βραχιόλια, ή ευχετήριες κάρτες δεν θα μπορούσαν παρά να είναι διαδραστικά και να γίνονται απολύτως προσωπικά. Η νέα σειρά διαδραστικών προϊόντων ScanIT, διαθέτουν ένα αποκλειστικό κωδικό, μοναδικό για κάθε χρήστη σε συνδυασμό με πρωτοποριακές υπηρεσίες που του δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζεται ο ίδιος το περιεχόμενό της. Στη νέα σειρά αυτή, η ScanIT παρουσιάζει τα βραχιόλια SCANIT DIY και τις ευχετήριες κάρτες ScanIT δίνοντάς σας νέες λύσεις δώρων και διασκέδασης.

    Πώς λειτουργούν οι DIY ευχετήριες κάρτες ScanIT;


    Βήμα 1. Ενημέρωσε την ευχετήρια κάρτα που θέλεις να προσφέρεις στο My.SCANIT.gr. Με τα ScanIT Do it Yourself (DIY) πρόσθεσε ένα video ή φωτογραφίες που θες να ανακαλύψει όποιος του προσφέρεις την κάρτα, συνοδευόμενο από ένα δικό σου μήνυμα. Κάθε κάρτα έχει ένα μοναδικό κωδικό & σου επιτρέπει να ρυθμίζεις εσύ όποτε επιθυμείς και όπως επιλέξεις το περιεχόμενο της. Είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν με τις πρωτότυπες ευχές & τις δυνατότητες που σου δίνει η ScanIT!

    Βήμα 2. Σκάναρε με το κινητό σου τον κωδικό ScanIT DIY που είναι τυπωμένος στη κάρτα για να συνδεθείς, μέσω link, στο διαδίκτυο και να δεις το περιεχόμενό της με τρόπο μοναδικό! Με τις ευχετήριες κάρτες ScanIT DIY κάνε έκπληξη σε όλους & άσε φίλους & γνωστούς να τo σκανάρουν και να ενθουσιαστούν με το περιεχόμενο που θα βρουν.

    Και τα DIY βραχιόλια;

    Βήμα 1. Ενημέρωσε το προφίλ σου στο My.SCANIT.gr. Τα ScanIT Do it Yourself (DIY) σου προσφέρουν τρεις βασικές επιλογές. Πρόσθεσε τα προσωπικά στοιχεία, τα κοινωνικά σου δίκτυα, το blog ή κάποια αγαπημένη σου ιστοσελίδα, βάλε video ή φωτογραφίες που θες να μοιραστείς. Το βραχιόλι ScanIT DIY με το μοναδικό προσωπικό σου κωδικό, σου επιτρέπει να ρυθμίζεις εσύ όποτε επιθυμείς και όπως επιλέξεις το περιεχόμενο του προφίλ σου για να κρατάς ενήμερη την παρέα σου. Αν επιθυμείς, επέλεξε να παρουσιάζει το δικό σου ScanIT DIY περιεχόμενο από τις σελίδες “εμπειρίας” των προϊόντων ScanIT ή επέλεξε μόλις σκανάρουν να τους παραπέμπει απευθείας στην αγαπημένη σου ιστοσελίδα. Είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείς με τις δυνατότητες που σου δίνει η ScanIT!

    Βήμα 2. Σκάναρε με το κινητό σου τον κωδικό ScanIT που είναι τυπωμένος στο βραχιόλι για να συνδεθείς, μέσω link, στο διαδίκτυο και να δεις το προφίλ σου με τρόπο μοναδικό! Με το βραχιόλι ScanIT DIY φόρεσε το internet, άσε φίλους & γνωστούς να τo σκανάρουν και να ενθουσιαστούν με το περιεχόμενο που θα βρουν.

    Βήμα 3. Τα διαδραστικά βραχιόλια ScanIT DIY αποτελούν μοναδικό δώρο για φίλους και γνωστούς που λατρεύουν τα νέα μέσα και την πρωτοπορία στη ζωή τους! Φτιάξε ένα video, πρόσθεσε ένα μήνυμα και χάρισέ το στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Στα γενέθλια ή τη γιορτή του κολλητού σου, πρόσθεσε περιεχόμενο που έχετε περάσει μαζί & χάρισέ του ένα μοναδικό δώρο. Βρες τις δικές σου ιδέες, επίλεξε τα ScanIT DIY και χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες My.SCANIT.gr για να τις υλοποιήσεις. Νοιώσε τη δύναμη της τεχνολογίας και ζήσε την εμπειρία που προσφέρουν τα προϊόντα ScanIT. Στο My.SCANIT.gr βρες μοναδικές ιδέες για να δημιουργήσεις ιδιαίτερα δωράκια για τους αγαπημένους σου.

    Φτιάξε το δικό σου ScanIT DIY!

    www.scanit.gr

    www.my.scanit.gr

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles