16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Scanit: Η πιο hi-tech ταυτότητα για το κατοικίδιό σας

    Η νέα σειρά διαδραστικών προϊόντων “ScanIT” παρουσιάζει τις ταυτότητες κατοικιδίων Pet ScanIT. Είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο με διάμετρο 3 εκατοστών και διατίθενται σε δύο χρώματα, μεταλλικό μπλε και μεταλλικό πορτοκαλί.


    Πώς λειτουργούν

    Καταρχήν, θα χρειαστεί να ενημερώσετε την ταυτότητα του κατοικίδιου σας με τα στοιχεία του. Η ενημέρωση γίνεται με τη συμπλήρωση μίας φόρμας στοιχείων στο pet.scanit.gr. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του ηλεκτρονικού του προφίλ και την αυτόματη σύνδεσή του με την ταυτότητά του. Προσθέστε τα προσωπικά στοιχεία του αγαπημένου σας ζώου με τη φωτογραφία, το ιατρικό προφίλ και τα στοιχεία του έμπιστου κτηνιάτρου ή και την ιστοσελίδα του. Η ταυτότητα κατοικιδίου ScanIT έχει μοναδικό κωδικό και σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να διαχειρίζεστε εσείς, όποτε επιθυμείτε και όπως επιλέξετε, το περιεχόμενο του προφίλ κατοικιδίου.

    Scan it!

    Έπειτα, μπορείτε να σκανάρετε με το κινητό σας τον κωδικό ScanIT που είναι τυπωμένος σε κάθε ταυτότητα pet.scanit.gr για να συνδεθείτε, μέσω ενός link, στο Διαδίκτυο και να δείτε το προφίλ του κατοικιδίου σας. Όσοι βλέπουν το προφίλ του αγαπημένου σας ζώου ενημερώνονται για την κατάστασή του, ιδιαίτερα σε περίπτωση απώλειας και, έτσι, εσείς το προστατεύετε για να το έχετε πάντα κοντά σας…

    Υπέροχο δώρο

    Η διαδραστική ταυτότητα Pet ScanIT αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ και υπέροχο δώρο και για το κατοικίδιο των φίλων σας, οι οποίοι θα λατρέψουν την ασφάλεια που τους προσφέρει το προϊόν. Μπορείτε να την κάνετε πιο διασκεδαστική ως εξής: ενημερώστε με κείμενο τι πιστεύετε ότι νιώθει το ζωάκι σας για σας. Αφήστε τους φίλους σας να τη σκανάρουν και να ενθουσιαστούν με το περιεχόμενο που θα βρουν.

    Προστατεύστε το κατοικίδιό σας με τις μοναδικές ταυτότητες ScanIT

    Με τρία απλά βήματα:
    1. Φρoντίζετε το κατοικίδιο – Επιλέγετε και του φοράτε την ταυτότητα Pet ScanIT.
    2. Δημιουργείτε το προφίλ του στο pet.scanit.gr.
    3. Προστατεύετε το κατοικίδιό σας, σε περίπτωση που χαθεί.

    Αποκτήστε τις ταυτότητες Pet ScanIT από εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles