13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    ScanIT: Μάθε για τα πρωτοποριακά προϊόντα που θα αλλάξουν τις… αγορές σου

    Μία νέα κατηγορία εντελώς πρωτοποριακών προϊόντων εμφανίστηκε στην αγορά και σίγουρα θα σας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Το όνομα αυτών ScanIT.

    Όπως προστάζει η ονομασία τους, τα προϊόντα αυτά σε καλούν να τα σκανάρεις και καταφέρνουν μέσα από την τεχνολογία να σε βάλουν στο χώρο της μόδας, της ψυχαγωγίας και, φυσικά, της καινούργιας εμπειρίας του Scan it…  Οπότε, αν σου αρέσει να ακολουθείς τις νέες τάσεις και λατρεύεις την τεχνολογία, στα διαδραστικά προϊόντα «ScanIT» θα βρεις αυτό που ζητάς.

    Τι είναι τα προϊόντα «ScanIT»;
    Πρόκειται για προϊόντα που περιλαμβάνουν τουλάχιστον έναν κωδικό ScanIT. Τα ScanIT είναι τελείως διαφορετικά προϊόντα από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά γιατί έχουν ιδιαίτερες ιδιότητες, που προσφέρουν δράση, ιδιότητες μοναδικές που δεν τις βρίσκεις πουθενά αλλού! Όλα τα προϊόντα είναι γεμάτα «δράση», αφού καταφέρνουν με πολύ απλό τρόπο να σε μεταφέρουν σε άλλη διάσταση!

    Η μάρκα «ScanIT» περιλαμβάνει διάφορα προϊόντα για διακόσμηση εσωτερικού χώρου, όπως πίνακες και διακοσμητικά τοίχου, προϊόντα ένδυσης όπως αξεσουάρ, ανδρικές και γυναικείες μπλούζες, καθώς, επίσης, αυτοκόλλητα, μαγνητάκια και ευχετήριες κάρτες. Τα ScanIT καταφέρνουν πολύ εύκολα με τη χρήση του κινητού σου να σε μεταφέρουν σε μια άλλη διάσταση. Ζήσε στιγμές χαράς και διασκέδασε με τα βιντεάκια, τις φωτογραφίες, τη μουσική και τα μηνύματα που θα ανακαλύψεις.

    Πώς γίνεται αυτό;
    Ακολούθησε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω: Σκάναρε με το κινητό σου το σχηματοποιημένο κωδικό ScanIT που είναι τυπωμένος για παράδειγμα πάνω στην μπλούζα (QR code) και αμέσως θα συνδεθείς μέσω ενός link στο Διαδίκτυο∙ άσε να σε ταξιδέψει σε διαφορετικούς κόσμους! Κάνε την επιλογή σου και ζήσε διαφορετικές εμπειρίες, διαλέγοντας την κατηγορία που προτιμάς όπως: διασκέδαση, ενημέρωση, χιούμορ, αγάπη, φιλία και πολλές άλλες.

    Νοιώσε τη δύναμη της τεχνολογίας μαζί με τη χαρά της ανακάλυψης. Αγόρασε προϊόντα ScanIT και γίνε εσύ ο πρώτος που θα φέρει τη νέα τάση στην παρέα! Ένα είναι σίγουρο, θα ξεχωρίσεις!

    Μάθε περισσότερα γι’ αυτό στο site www.scanit.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles