20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σχέδιο αγοράς μεταχειρισμένων κινητών από την Cytamobile-Vodafone

    mobile-trade-in_en cytamobile vodafone

    Ένα νέο σχέδιο αγοράς μεταχειρισμένων κινητών, παρουσίασε πρόσφατα στην κυπριακή αγορά, η Cytamobile-Vodafone. Πρόκειται για το νέο σχέδιο “Mobile Trade-In” το οποίο απευθύνεται σε υφιστάμενους πελάτες της Cyta (ισχύει μόνο για φυσικά πρόσωπα) και δίνει τη δυνατότητα σε όσους αξιοποιήσουν το συγκεκριμένο σχέδιο να λάβουν κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα (με την μορφή κουπονιού) για το παλιό τους κινητό.

    Η αξιοποίηση του σχεδίου “Mobile Trade-In”  γίνεται με την ακόλουθη διαδικασία:

    1. Παράδοση του παλιού κινητού για αξιολόγηση, σε καθορισμένα Cytashop παγκύπρια,
    2. Παραλαβή κουπονιού με την τιμή εξαγοράς και
    3. Εξαργύρωση του κουπονιού,  για αγορά νέας συσκευής ή/και παρελκομένων (accessories), στα Cytashop, μέσα σε περίοδο έξι μηνών.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξιολόγηση και η τελική εκτίμηση των παλιών κινητών γίνεται σε καθορημένα Cytashop σε όλες τις πόλεις. Πιο συγκριμένα στην Λευκωσία η αξιολόγηση γίνεται στο Cytashop Λυκαβητού, για την πόλη της Λεμεσού στο Cytashop Αγ. Φυλάξεως,  για την Λάρνακα στο Cytashop Αγ. Αναργύρων, στην Πάφο στο Cytashop Κεντρικό και στο Παραλίμνι στο Cytashop Κεντρικό.

    Διευκρινίζεται ότι, οι πελάτες της Cyta μπορούν να παραδώσουν για αξιολόγηση όσα κινητά επιθυμούν στα πιο πάνω Cytashop και να παραλάβουν στην συνέχεια τα αντίστοιχα κουπόνια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles