21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Σχέδιο Business Start από τη Cyta: Νέες ευέλικτες λύσεις Τηλεφωνίας, Internet και Κινητής για νέες επιχειρήσεις

    Cyta Business Start 2

    Με νέες ευέλικτες λύσεις επικοινωνίας που προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες των νέων αλλά και των υφιστάμενων επιχειρήσεων εμπλούτισε η Cyta, το σχέδιο Business Start. Πιο συγκεκριμένα, οι  πελάτες του σχεδίου Business Start μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις υπηρεσίες Τηλεφωνίας: Telephony Small Business, Business Telephony και Business Telephony για PBX  και να τις συνδυάσουν με ένα από τα προϊόντα υψηλών ταχυτήτων “Internet Business” και “Internet Home”, τα οποία προσφέρουν ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και το 1Gbps. Επίσης, εντός των πρώτων 12 μηνών, έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν μέχρι και 4 νέες συνδέσεις προγραμμάτων RED ή και Black και να επωφεληθούν με έκπτωση 15% στη μηνιαία συνδρομή για 12 μήνες.

    Στο μεταξύ, το σχέδιο Business Start, που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην ανάγκη κάθε επιχείρησης για αξιόπιστη και αδιάλειπτη επικοινωνία, τόσο στην Κύπρο όσο και το εξωτερικό, παρέχει υψηλές ταχύτητες που υποστηρίζουν καινοτόμες εφαρμογές και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην επικοινωνία και τις συναλλαγές. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευελιξία, αφού μπορεί να προσαρμοστεί στο προφίλ κάθε επιχείρησης. Ουσιαστικά, ακολουθεί το μοντέλο “pay as you grow”, που σημαίνει ότι παρέχει την ευχέρεια σε κάθε επαγγελματία να ξεκινήσει συντηρητικά, αν το επιθυμεί, καλύπτοντας βασικές ανάγκες και ακολούθως να το προσαρμόσει ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής του, όπως αυτή αναπτύσσεται στην συνέχεια.

    Τέλος, πέραν της 24/7 δωρεάν εξυπηρέτησης, οι πελάτες του σχεδίου Business Start, έχουν σημαντικά επιπρόσθετα προνόμια, όπως είναι οι απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις, η δωρεάν σύνδεση και μηνιαία συνδρομή για μία Multisim για τα προγράμματα RED και η δωρεάν σύνδεση στην υπηρεσία Fax-On-Email.

    Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην Τηλεφωνική Γραμμή Επιχειρηματικών πελατών της Cyta, στον αριθμό 150 και στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/internet-business-start.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles