18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σχεδόν όλα τα μυστικά του Samsung Galaxy S7, αποκαλύφθηκαν (…και ναι, είναι και αδιάβροχο)

    Πάρα πολλές είναι οι διαρροές για μία από τις συσκευές που θα πρωταγωνιστήσουν στο MWC 2016 της Βαρκελώνης και δεν είναι άλλη από το Samsung Galaxy S7. Τώρα. η Samsung Ινδονησίας δεν αφήνει σχεδόν τίποτα κρυφό, σε ένα teaser video, αλλά και ένα site που αποκαλύπτει κομβικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

    Έτσι, το επόμενο Galaxy φαίνεται να μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο, διαθέτοντας φυσικά κανονική (S7) και κυρτή (S7 Edge) έκδοση, στην οποία υπάρχει μία διαφοροποίηση από το S6 Edge. Στο video, μάλιστα, βλέπουμε χρήση σε… βροχή, κάτι που μας δίνει “hint” ότι η νέα ναυαρχίδα της Samsung θα είναι αδιάβροχη. Φαίνεται ακόμη να χρησιμοποιείται και με ασύρματο pad φόρτισης.

    samsung galaxy s7 water-proof

    Επιπλέον ένα teaser website στην Ινδονησία φέρνει στην επιφάνεια και άλλα “μυστικά” της νέας κορυφαίας οικογένειας συσκευών των Κορεατών, όπως η έμφαση στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά και η ύπαρξη καλύτερης κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    ioec6mdu5tr0bn2lolyj

    Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge θα ανακοινωθούν στη Βαρκελώνη στο Unpacked event που έχουν προγραμματίσει οι Κορεάτες και φυσικά θα είμαστε εκεί!

    https://www.youtube.com/watch?v=EHaxUZPyomg

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles