BREAKING

Schneider Electric: Παρουσιάζει τα νέα UPS 3L 500 και 600 kVA προσφέροντας απρόσκοπτη λειτουργία και βέλτιστη αποτελεσματικότητα στις επιχειρήσεις

H Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε την έναρξη διαθεσιμότητας για τα νέα Easy UPS 3L, τα πιο πρόσφατα προϊόντα της σειράς Easy UPS για τριφασικό σύστημα Αδιάλειπτης Παροχής Ισχύος (Uninterruptable Power Supply-UPS) με εξωτερικές μπαταρίες και ισχύ στα 500 και στα 600 kVA (400V). Τα Easy UPS 3L είναι διαθέσιμα σε όλες τις περιοχές που υποστηρίζουν 400V, με εξαίρεση την Κίνα και την Ιαπωνία, παρέχοντας άμεσες και απλές εφαρμογές τόσο σε μεσαίου και μεγάλου μεγέθους κτιριακές εφαρμογές, όσο και σε περιπτώσεις Industrial Edge λύσεων.

Ενσωματώνοντας σύγχρονες προδιαγραφές σχεδιασμού που ενισχύουν την αξιόπιστη και αποδοτική λειτουργία, τα Easy UPS 3L προστατεύουν τον απαραίτητο κρίσιμο εξοπλισμό από ζημιές που προκαλούνται κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος, ή σε περιπτώσεις αυξομείωσης της ηλεκτρικής τάσης σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Επιπλέον, με απόδοση έως και 96% συμβάλλουν στην βελτιστοποίηση του κόστους λειτουργίας, ενώ μπορούν  να υποστηρίζουν μεγάλο εύρος τάσης λειτουργίας συσσωρευτών και μια ποικιλία συνδυασμών και λύσεων.  Η  προσφορά των Easy UPS 3L συμπληρώνεται με μια μεγάλη γκάμα συνοδευτικών εξαρτημάτων και εξοπλισμών, που διευκολύνουν την ενσωμάτωσή τους σε κάθε περιβάλλον.

«Χάρη στον εξαιρετικό συνδυασμό των τεχνικών χαρακτηριστικών, καθώς και του συμπαγή και ευέλικτου σχεδιασμού για λύσεις υψηλής διαθεσιμότητας και του βελτιστοποιημένου αποτυπώματος του απαιτούμενου χώρου εγκατάστασης, τα τριφασικά Easy UPS 3L είναι η ιδανική επιλογή για την επίτευξη απρόσκοπτης λειτουργίας με εύκολο και οικονομικό τρόπο, είτε πρόκειται για εγκατάσταση στον χώρο παραγωγής είτε σε  οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό χώρο» δήλωσε ο κ. Mustafa Demirkol, Global Vice President, 3-Phase UPS Offer Management & Marketing της Schneider Electric. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι: «Είναι εύκολα στην εγκατάσταση, στη χρήση και στη συντήρηση. Επεκτείνοντας την σειρά τριφασικών Easy UPS, η Schneider Electric συνεχίζει να προμηθεύει την αγορά με απλές, βελτιωμένες και ανταγωνιστικές λύσεις που εστιάζουν στην ασφάλεια, την απόδοση και τη διαθεσιμότητα σε μια πλήρως δικτυωμένη αγορά».

Οι τελικοί χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας και τους τοπικούς εξειδικευμένους συνεργάτες της, οι οποίοι παρέχουν όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες καθ’όλη τη διάρκεια ζωής των Easy UPS 3L. Η υπηρεσία start-up συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τις υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας τη σταθερή και εύρυθμη λειτουργία των Easy UPS 3L, αλλά και βέλτιστη απόδοση, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Απλή εγκατάσταση, χρήση, και συντήρηση των Easy UPS 3L

  • Διαθέτοντας υψηλή ανθεκτικότητα σε περιβάλλοντα με δυσμενείς συνθήκες χάρη σε χαρακτηριστικά όπως τα προστατευμένα κυκλώματα, τα φίλτρα σκόνης εύκολης αντικατάστασης, τη δυνατότητα λειτουργίας σε θερμοκρασία μέχρι και 40°C, καθώς και την ισχυρή προστασία κατά της υπερφόρτωσης, τα Easy UPS 3L αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση για την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας.
  • Με απλουστευμένα συστήματα λειτουργίας αποτελούν τη βέλτιστη επένδυση σε εξοπλισμό τόσο για μεσαίες όσο και για μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις, καθώς και μικρές βιομηχανικές εφαρμογές
  • Εύκολη παρακολούθηση και διαχείριση μέσα από την cloud σουίτα εφαρμογών EcoStruxure IT που είναι διαθέσιμη με κάθε αγορά κάρτας δικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες, νέα και προσφορές μπορείτε να επισκεφθείτε το www.schneider-electric.com/ecostruxure-it και να δοκιμάσετε δωρεάν το προηγμένο λογισμικό διαχείρισης, EcoStruxure IT Expert.
Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment