24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Scream 6: Ποιος είναι τελικά ο νέος Ghostface; (video)

    Πλησιάζουμε στην ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Scream και είναι λογικό η προώθηση της ταινίας με επίκεντρο το Ghostface να γίνεται πλέον πιο δυναμικά. Ένα νέο spot με τη λεζάντα “Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και τα μαχαίρια σας καθαρά” έγινε διαθέσιμο τις τελευταίες ώρες, το οποίο παρουσιάζει το cast Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Courteney Cox, Hayden Panettiere και Josh Segarra.

    Στο Scream 6 η δράση θα συνεχιστεί από το σημείο που άφησε το κοινό η προηγούμενη ταινία. Οι αδερφές Sam και Tara αφήνουν την πόλη τους στο παρελθόν και μετακομίζουν στην Νέα Υόρκη. Μαζί τους θα βρεθούν φίλοι, όπως οι Chad και Mindy, που επιστρέφουν από την προηγούμενη ταινία. Φυσικά, ο Ghostface θα βρίσκεται επίσης εκεί.

    Ο Neve Campbell δυστυχώς δε θα υποδυθεί τον εικονικό ρόλο του Sidney Prescott, αφού ο ηθοποιός δεν κατέληξε σε συμφωνία με την παραγωγή.

    Σημειώνεται ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 10 Μαρτίου και φημολογείται ότι θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια (123 λεπτά) στην ιστορία του franchise.

    Διαβάστε επίσης:

    Creed III: Αντιμέτωπος με το παρελθόν ο Adonis στο νέο trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles