22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Άμεσα διαθέσιμα screen protectors για το νέο Samsung Galaxy S5 από την VOLTE-TEL

    5205308126734x

    Όπως στις θήκες έτσι και στα screen protectors η VOLTETEL διαθέτει πρώτη στους συνεργάτες της αξεσουάρ του νέου smartphone Samsung Galaxy S5.

    Anticrash

    Το νέο προστατευτικό από την VOLTETEL είναι φτιαγμένο από ενισχυμένο γυαλί, υψηλής ανθεκτικότητας, μέγιστη δύναμη κρούσης 12kg/cm² και απορροφητική ισχύ 130g/cm².

    Εφαρμόζοντας το AntiCrash προστατευτικό στην οθόνη του smartphone σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν φθορές στην οθόνη του.

    Προστατέψτε το από πτώσεις, χτυπήματα και γρατζουνιές. Το AntiCrash screen protector θα κρατήσει την οθόνη σαν καινούρια!

    Αντικαταστήστε λοιπόν τα απλά προστατευτικά οθονών με τα νέα AntiCrash Screen Protectors από την VOLTETEL και η οθόνη του κινητού σας δεν κινδυνεύει από τίποτε.

    Clear

    Τα Clear screen protectors της VOLTETEL αποτελούν μία μακράς διάρκειας προστασία για την οθόνη του smartphone σας. Διατηρούν την οθόνη του καθαρή από βρωμιά, σκόνη, γρατσουνιές και σταγόνες νερού. Είναι αυτοκόλλητα, καθαρίζονται εύκολα, αφαιρούνται και επανατοποθετούνται χωρίς να αφήνουν υπολείμματα.

    Τοποθετούνται εύκολα χωρίς να δημιουργούν φυσαλίδες μεταξύ του προστατευτικού και της οθόνης είναι γυαλιστερά όπως και η οθόνη του τηλεφώνου σας, εξαιρετικά λεπτά και διάφανα, σχεδόν αόρατα.

    Μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles