21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Screenshots: Το Ice Cream Sandwich στο Samsung Galaxy S II

    Ένας αναγνώστης του digitallife.gr, ο Κωνσταντίνος Κουφουδάκης, ευτυχής κάτοχος του Samsung Galaxy S II, έχει πλέον στο κινητό του την αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich.

    Ο Κωνσταντίνος μοιράστηκε τη χαρά του με το digitallife.gr, στέλνοντάς μας screenshots από το “αναβαθμισμένο” κινητό του.

    Όπως μας αναφέρει ο ίδιος, το κινητό του είναι “σαν καινούριο, γρήγορο, smooth και με νέες λειτουργίες”, οπότε η εμπειρία χρήσης, με το νέο λειτουργικό είναι σημαντικά αναβαθμισμένη. Σημειώνει επίσης ότι στην αρχή “έκανε έλεγχο στις εφαρμογές για συμβατότητα με ICS και έπειτα εγκατάσταση εφαρμογές της Samsung (IM, Swype κτλ)”.

    Βλέποντας τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο Κωνσταντίνος, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πώς θα είναι το Samsung Galaxy S II σας μετά την αναβάθμιση.  Σημειώνουμε ότι η Samsung ανακοίνωσε σήμερα το επίσημο update για το Galaxy S II, το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη να διατίθεται σε ευρωπαϊκές χώρες, οπότε πολύ σύντομα όλοι οι κάτοχοι της συσκευής των Κορεατών θα μπορούν να “γευτούν” την Ice Cream Sandwich εμπειρία.

    Δείτε τα screenshots από το Samsung Galaxy S II με το Ice Cream Sandwich

     


     

    Related Articles

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles