22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Scroll χωρίς τέλος: Οι χρήστες του Opera αποκτούν άμεση πρόσβαση στο TikTok!

    Οι χρήστες του web browser Opera αποκτούν άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία TikTok, από την πλευρική μπάρα που εντοπίζεται στην αριστερή πλευρά της desktop έκδοσης του.

    Μέσω αυτού του χαρακτηριστικού, επιτρέπεται στους users να πλοηγηθούν στα βίντεο του TikTok και να δημοσιεύουν περιεχόμενο χωρίς να ανοίξουν κάποια ξεχωριστή εφαρμογή ή νέα καρτέλα.

    Για να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα, οι χρήστες του app πρέπει να κάνουν δεξί κλικ στην πλευρική μπάρα και να μεταβούν στην ενότητα Messengers. Μόλις ενεργοποιήσουν το νέο χαρακτηριστικό, μπορούν να ανοίξουν τη μπάρα και να πραγματοποιήσουν κύλιση στο stream της υπηρεσίας.

    Αν και η προσθήκη νέων λειτουργιών σε αυτήν την μπάρα δεν είναι κάτι καινούργιο, ο Opera ισχυρίζεται ότι είναι ο μόνος browser που ενσωματώνει το TikTok.

    Η εταιρεία πίσω από την ανάπτυξη της εφαρμογής έχει ήδη προσθέσει υποστήριξη για διάφορους messenger και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Instagram, WhatsApp και Twitter.

    Η Joanna Czajka, Product Director της Opera, δήλωσε: «Συνήθως, οι άνθρωποι που έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν τους messenger και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που είναι διαθέσιμες μέσω της πλευρικής μπάρας του Opera, δεν θέλουν να επιστρέψουν σε έναν κόσμο χωρίς αυτό [το χαρακτηριστικό]».

    Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας, η ενσωμάτωση του TikTok ήταν κάτι που ζητούσαν ευρέως οι χρήστες ηλικίας 18 – 35 ετών. Άλλωστε, το 54% των χρηστών του Opera στις ΗΠΑ από την ηλικιακή ομάδα 18-25 χρησιμοποιούν το TikTok.

    Χρήστος Κοτσακάς
    Χρήστος Κοτσακάς
    Ο Χρήστος Κοτσακάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του τεχνολογικού, επιχειρηματικού και διεθνούς ρεπορτάζ, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στα new media, τις νέες τεχνολογίες και τις startups. Έχει συνεργαστεί με μια σειρά από ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, σε τομείς όπως η αρθρογραφία, η επικοινωνία και η ενημέρωση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles