11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το SDK του Apple Watch αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες!

    Η Apple εξέδωσε το SDK (Software Development Kit) για το Apple Watch της και αυτό μας αποκάλυψε πολλές πληροφορίες και μυστικά για το smartwatch που πολλοί περιμένουν!

    apple-watch

    Ξεκινάμε από την οθόνη, η οποία θα έχει 2 μεγέθη, 38 και 42 χιλιοστών, με ανάλυση 272 x 340 pixel και 312 x 390 pixel αντίστοιχα, ενώ η συσκευή θα υποστηρίζει τα εξής gestures:

    • Swipe up or down — Scroll up/down
    • “Digital Crown” turn — fast scroll up or down in current page
    • Swipe left or right — Scroll between pages
    • Tap — selection
    • Force Touch — open context menu (up to 4 options, developer specified)
    • Edge swipe up — Go to “Glance” view
    • Edge swipe left — Goes back or up a page

    applewatch

    Ξέρουμε, επίσης, ότι το font που θα χρησιμοποιεί το Apple Watch θα είναι το “San Francisco” και πως θα υπάρχουν οι “σύντομες” προβολές πληροφοριών και ειδοποιήσεων όταν ο χρήστης ρίχνει μια “ματιά” στο ρολόι, αλλά και οι “εκτεταμένες” αν το κοιτάξει για περισσότερη (δε γνωρίζουμε πόση). Τέλος, οι υπάρχουσες εφαρμογές που θα υποστηρίζει το Apple Watch θα κάνουν την επεξεργασία δεδομένων στο iPhone και όχι στο ρολόι, κάτι που θα εξοικονομεί μπαταρία.

    Για μερικούς μήνες ακόμα θα βλέπουμε μόνο νέες πληροφορίες για το Apple Watch, μέχρι να κυκλοφορήσει επισήμως η συσκευή. Εν αναμονή…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles