21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σε Χολιγουντιανούς ρυθμούς η Θεσσαλονίκη! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4»

    Σε Χολιγουντιανούς ρυθμούς κινείται τις τελευταίες μέρες η Θεσσαλονίκη, καθώς η πανέμορφη πόλη του Βορρά «φιλοξενεί» το καστ της ταινίας «The Expendables 4» σε σκηνοθεσία του Scott Waugh. Τα γυρίσματα της νέας παραγωγής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τη Δευτέρα και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Jason Statham (@jasonstatham)

    Τα μεγάλα ονόματα, που πρωταγωνιστούν στο 4ο μέρος των «Αναλώσιμων», όπως ο Τζέισον Στέιθαμ, ο ‘Αντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φόξ, ο Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον και ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες που προστέθηκε στο καστ, θα γυρίζουν σκηνές στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς για τους κατοίκους της πόλης, δεν έχουν προγραμματιστεί εξωτερικά γυρίσματα, οπότε δε θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη δράση ζωντανά.

    Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, για τις ανάγκες της ταινίας κατασκευάστηκε ένα αεροπλανοφόρο μήκους 100 μέτρων και πλάτους 30 μέτρων. Θα χρησιμοποιηθεί επίσης εξοπλισμός από τον ελληνικό στρατό, όπως είναι κάποια οχήματα. Στο Instagram του Τζέισον Στέιθαμ μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τα γυρίσματα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Jason Statham (@jasonstatham)

    Διαβάστε επίσης:

    Spider-Μan: No Way Home: Μοντάζ η νέα ‘leaked’ εικόνα που δείχνει και τους 3 Spiderman μαζί

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles