21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Σε δημοπρασία σπάνιο demo του Πολ ΜακΚάρτνεϊ

    Η διεξαγωγή μιας ενδιαφέρουσας δημοπρασίας έγινε γνωστή τις τελευταίες μέρες, η οποία αφορά ένα σπάνιο demo του Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε κασέτα. Το τραγούδι έχει διάρκεια τεσσάρων λεπτών και δύο δευτερολέπτων, είναι demo εκδοχή του τραγουδιού «Attention» του πρώην μέλους των Beatles, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ του Ringo Starr το 1981 «Stop And Smell The Roses».


    Είχε δοθεί στον σαξοφωνίστα Χάουι Κέισι ως πηγή αναφοράς πριν από την ηχογράφηση του δίσκου. Η σύζυγος του Κέισι, Σίλα, έκανε επίσης τα δεύτερα φωνητικά στην ολοκληρωμένη έκδοση του τραγουδιού, μαζί με τη Λίντα ΜακΚάρτνεϊ.
    Η κασέτα ήχου Maxwell C-60, η οποία έχει επίσης χειρόγραφη ετικέτα, αναμένεται να πωληθεί έως και 10.000 αγγλικές λίρες σε δημοπρασία του οίκου Omega Auctions στο Λίβερπουλ, στις 26 Απριλίου.

    Διαβάστε επίσης:

    https://www.digitallife.gr/squid-game-aftoi-einai-oi-vasikoi-charaktires-pou-epistrefoun-sti-2i-sezon-71253

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles