24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σε δημοπρασία το χρυσό Nintendo Wii που προοριζόταν για τη βασίλισσα Ελισάβετ

    Είναι σαφές τοις πάσι ότι για να αποκτήσει κάποιος πολύτιμα αντικείμενα, πρέπει να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση ενός ολόχρυσου Nintendo Wii, 24 καρατίων που η THQ σκόπευε να προσφέρει στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ το 2009. Το σύστημα αποτελούσε μέρος προωθητικής ενέργειας για το Big Family Games, όμως ποτέ δε βρήκε το δρόμο για το παλάτι του Buckingham, γιατί η βασίλισσα απέρριψε την προσφορά. Στη συνέχεια ο ανώνυμος κατάκοχός του το πούλησε στο συλλέκτη Don.

    Ο Don προσπάθησε αρχικά να πουλήσει το χρυσό Wii στο eBay τον Οκτώβριο του 2021 στην τιμή των 300.000 δολαρίων χωρίς επιτυχία. Η νέα δημοπρασία λαμβάνει χώρα τώρα στο Goldin, όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί για τα αντικείμενα πολυτελείας.

    Αν, λοιπόν, έχεις σκοπό να προσπαθήσεις να διεκδικήσεις αυτή την πραγματικά μοναδική κονσόλα, η προθεσμία είναι μέχρι τις 21 Μαΐου. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι κάποιος θα βρεθεί να την αγοράσει στην τιμή των 300.000 δολαρίων, αφού πρόκειται για μια πολύτιμη συσκευή με ιστορία από πίσω της.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα κινηματογραφική συνάντηση για Τζωρτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles