21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σε δύο εκδόσεις το οικονομικό iPhone lite;

    colored-iphoneΝέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με το οικονομικό iPhone, που, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζει η Apple, με την ονομασία iPhone Lite. Σύμφωνα με σχετικά έγγραφα και φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από την Κίνα, η συσκευή ίσως κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές versions, που βέβαια θα έχουν αρκετά κοινά μεταξύ τους, αλλά θα απευθύνονται σε διαφορετικές αγορές.

    Το iPhone Zenvo, όπως είναι η κωδική του ονομασία, πιστεύεται ότι θα είναι η πιο προσιτή έκδοση της συσκευής που θα διαθέτει έναν “H5P διπύρηνο επεξεργαστή” κατασκευασμένο από τη Samsung, 1GB μνήμης RAM, υποστήριξη FDD 4G συνδεσιμότητας και Bluetooth 4.

    Το iPhone Zagato/Bertone θα υποστηρίζει TDD 4G και έναν “H6P” επεξεργαστή. Πρόκειται πιθανότατα για την έκδοση που θα είναι διαθέσιμη στην Κίνα και θα υποστηρίζει τα τοπικά δίκτυα LTE.

    Οι διαρροές έρχονται από την Κίνα μαζί με ακόμη μία φωτογραφία του “πολύχρωμου” iPhone (έχουμε δει αρκετές η αλήθεια τελευταία).

    Σε κάθε περίπτωση, το ότι υπάρχει τόσος “καπνός” τελευταία για τη συσκευή, σημαίνει πιθανότατα ότι υπάρχει και “φωτιά”, δηλαδή μάλλον θα δούμε σύντομα ένα οικονομικό μοντέλο από την εταιρεία του Cupertino. Για το πότε θα ανακοινωθεί, ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνουμε περισσότερη υπομονή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles