20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Σε δύο μεγέθη το iPhone 6 με διαφορετική ημερομηνία κυκλοφορίας!

    Μια φήμη που αναπαράγει το Cult of Mac έρχεται να δώσει νέες διαστάσεις στο iPhone 6 και τα του λανσαρίσματός του. Καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες (ή μάλλον «πληροφορίες») κατακλύζουν την αγορά για το επόμενο iPhone, το γνωστό site μεταδίδει πως αυτό θα έρθει σε δύο διαφορετικά design και μεγέθη! Ω ναι, καλά διάβασες!

    iphone-6

    4,7 vs. 5,5

    Οι δύο εκδόσεις του iPhone 6 θα έρχονται με οθόνες στις 4,7 και τις 5,5 ίντσες. Ναι, το ίδιο τηλέφωνο αλλά σε δύο εκδόσεις με διαφορετική οθόνη η καθεμία. Η σπέκουλα συνεχίζει μάλιστα λέγοντας πως ενώ το iPhone 6 των 4,7 ιντσών θα μπει σε μαζική παραγωγή τον Ιούλιο ώστε να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, αυτό των 5,5 ιντσών έχει «θέματα» και αναμένεται να πάρει σειρά για τα εργοστάσια της Foxconn τουλάχιστον στις αρχές του φθινοπώρου. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε στην καλύτερη περίπτωση θα πρέπει να το περιμένουμε κάπου κοντά στα Χριστούγεννα (κι αυτό σε επιλεγμένες αγορές) ειδάλλως… καλό 2015!

    Το ερώτημα είναι, έστω κι αν τα παραπάνω ακούγονται κομματάκι τραβηγμένα, δεδομένης της ύπαρξης… καπνού, υπάρχει και φωτιά; Η λογική λέει πως πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις μια δόση αλήθειας υπάρχει, ωστόσο ειδικά με την Apple, η φημολογία που κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο δεν έχει προηγούμενο.

    Εσύ τι λες;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles