15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σε ισχύ μέχρι τις 31 Ιανουάριου η προσφορά της Epic για επιπλέον έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο

    Μέχρι τις 31 Ιανουάριου 2022 θα είναι σε ισχύ η τρέχουσα προσφορά της Epic, για επιπλέον έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο των νέων πελατών που θα συνδεθούν στο δίκτυο της, καθώς και των υφιστάμενων συνδρομητών της που θα προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου τους στα Πλάνα Κινητής Unlimited ALL Plus, Unlimited All & Unlimited 5 (το unlimited 5 εξαιρείται για τις ανανεώσεις συμβολαίου) με ελάχιστη χρονική περίοδο δέσμευσης τους 24 μήνες.

    Αναλυτικότερα:

    Το πλάνο Unlimited 5 περιλαμβάνει απεριόριστα λεπτά, sms και 5GΒ mobile internet. Προσφέρεται με κόστος στα €19.99 /μήνα.

    Το πλάνο Unlimited ALL περιλαμβάνει απεριόριστα – λεπτά ομιλίας, SMS & απεριόριστο mobile internet (συμπ. όγκο δεδομένων). Προσφέρεται με κόστος στα €29,99/μήνα.

    Το πλάνο Unlimited ALL Plus περιλαμβάνει απεριόριστα λεπτά & 100 λεπτά για διεθνείς κλήσεις προς επιλεγμένoυς διεθνείς προορισμούς, απεριόριστα SMS, απεριόριστα GΒ (συμπ. όγκο δεδομένων). Προσφέρεται με κόστος στα €39.99/μήνα.

    Σημειώνεται ότι με την συγκεκριμένη προσφορά οι συνδρομητές της Epic επωφελούνται με την επιπλέον έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο του πλάνου τους για 12 μήνες, από την τιμή της τρέχουσας εκπτωτικής προσφοράς όπως ακριβώς φαίνεται στον πιο κάτω πινάκα:

    Με την ολοκλήρωση του 12ου μήνα του πλάνου, το ύψος της έκπτωσης στην αρχική τιμή του πλάνου διαφοροποιείται και συνεχίζει να ισχύει για το υπόλοιπο της ελάχιστης περιόδου του συμβολαίου, δηλαδή από τον 13ο μήνα μέχρι τον 24ο μήνα.

    Τέλος, σημειώνεται ότι οι συνδρομητές που θα προχωρήσουν σε σύναψη νέου συμβολαίου μέσω της σελίδας https://www.estore.com.cy σε οποιοδήποτε από τα πιο πάνω πλάνα, θα επωφεληθούν της προσφοράς για 24 μήνες αντί για 12.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles