13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Σε ισχύ τίθεται από την Δευτέρα 1η Ιουλίου, η εμπορική συμφωνία μεταξύ Cablenet και PrimeTel για το αθλητικό περιεχόμενο

    cablenet primetel tv

    Από την ερχόμενη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019, τίθεται σε ισχύ η εμπορική συμφωνία μεταξύ Cablenet και PrimeTel που είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Αύγουστο, και παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές των δύο εταιρειών, να έχουν με μια μόνο συνδρομή, αμοιβαία πρόσβαση σε όλο το αθλητικό περιεχόμενο που έχουν εξασφαλίσει οι δυο εταιρείες.

    Με την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης συμφωνίας, νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές των δυο εταιρειών θα έχουν στη διάθεσή τους συνολικά πέραν των 10 αθλητικών καναλιών, τα οποία θα προβάλλουν ζωντανά περισσότερους από 40 αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ εβδομαδιαίως, μέσα από τα κανάλια Cablenet Sports 1HD & 2HD, PrimeΤel 1HD, 2HD & 3HD και Novasports.

    Σημειώνεται ότι από τις δύο αυτές πλατφόρμες θα προβάλλονται οι εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης, Πάφου, Ερμή και Καρμιώτισσας. Επιπλέον, οι συνδρομητές των δυο εταιρειών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τις σπουδαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως το Ισπανικό πρωτάθλημα “La Liga”, η Γερμανική “Bundesliga” και το Γαλλικό πρωτάθλημα “Ligue 1”, καθώς και τις διοργανώσεις των κυπέλλων Copa Del Rey, Supercup και Coupe de la Ligue. Το αθλητικό υπερθέαμα συμπληρώνεται με αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Superleague, το πρωτάθλημα Σουηδίας, την μπασκετική Euroleague, καθώς και τις κορυφαίες διοργανώσεις γκολφ, US Open, The Open και PGA Championship, σε απευθείας μετάδοση από τα κανάλια Novasports.

    Τέλος, στο πλαίσιο της συμφωνίας κοινής διαχείρισης ξεκίνησε η διάθεση πακέτων δημόσιας προβολής για χώρους εστίασης, ψυχαγωγίας και για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, κάτω από μια ενιαία συνδρομή. Με αυτόν τον τρόπο απλοποιείται η διαδικασία εγγραφής και εγκατάστασης για όλους τους ενδιαφερόμενους, ενώ οι υφιστάμενες συνδρομές θα αναβαθμιστούν αυτόματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles