19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Σε μπελάδες o Elon Musk! Άνοιξε το εργοστάσιο της Tesla στην Καλιφόρνια, αψηφώντας το lockdown!

    Ο Elon Musk είναι γνωστός για τις αντικομφορμιστικές και αντισυμβατικές του απόψεις και αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια ιδιαίτερη και πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα στον κόσμο της τεχνολογίας. O Elon Musk από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού θέλησε να υποβαθμίσει την εξάπλωση της νόσου, θεωρώντας μάλιστα ότι τα τροχαία είναι πιο επικίνδυνα σε σύγκριση με τον COVID-19.

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος βρίσκεται σε μια διαρκή κόντρα με την πολιτεία της Καλιφόρνια και συγκεκριμένα με την κομητεία Alameda, στην οποία βρίσκεται στο εργοστάσιο της Tesla. Ο Musk εδώ και καιρό έχει προσπαθήσει να θέσει σε κανονική λειτουργία το εργοστάσιο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό από τη στιγμή που ολόκληρη η πολιτεία είναι σε καθεστώς lockdown. Ο Musk αψηφώντας τις ενστάσεις των υγειονομικών και πολιτειακών αρχών (που θεωρών το εργοστάσιο της Tesla ως μη καίρια επιχείρηση για την οικονομία της χώρας), αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, για αυτό και ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους της Tesla να επιστρέψουν  στις θέσεις τους για να ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο η εύρυθμη λειτουργία του εργοστασίου. Ύστερα από έναν μίνι πόλεμο με ανταλλαγές tweets στο Twitter, ο ζάμπλουτος entrepreneur, δεν δίστασε να προκαλέσει τις αρχές λέγοντας ότι εάν είναι κάποιος να συλληφθεί, ας είναι εκείνος!

    Μέχρι στιγμής και με βάση τα όσα έχει δηλώσει ο σερίφης της περιοχής δεν έχει τεθεί θέμα κλεισίματος του εργοστασίου, με τις υγειονομικές αρχές της Alameda όμως να αναφέρουν σε επίσημη δήλωση τους ότι θα πρέπει και η Tesla να συμμορφωθεί με το σταδιακό άνοιγμα των επιχειρήσεων, όπως ορίζεται με τους νόμους της πολιτείας. Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του αντισυμβατικού Elon Musk, πάντως ήδη το σκέφτεται να πάρει το εργοστασίο της Tesla από την περιοχή και κανείς δεν γνωρίζει εάν τελικώς θα κάνει πράξη την απειλή του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles