19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σε μποϊκοτάζ του Bayonetta 3 καλεί τους fans πρώην voice actress! «Εξευτελιστικές» οι αμοιβές της PlatinumGames

    Η Hellena Taylor, η ηθοποιός που έδωσε τη φωνή της στο game της PlatinumGames Bayonetta, κάλεσε το κοινό να μποϊκοτάρει τον επερχόμενο τίτλο Bayonetta 3, αφού η αμοιβή που της πρότεινε η εταιρεία για τη συμμετοχή της στο video game ήταν… εξευτελιστική!

    Πιο αναλυτικά, είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι η Taylor δε θα επιστρέψει στο ρόλο της εικονικής μάγισσας, όπως η ίδια είχε  αποκαλύψει. Νωρίτερα μέσα στο μήνα επιβεβαιώθηκε ότι η Jennifer Hale θα την αντικαταστήσει, με το director του παιχνιδιού Yusuke Miyata να αναφέρει ότι «οι συνθήκες δεν επέτρεψαν στην Hellena Taylor να ενσαρκώσει το ρόλο ξανά στο νέο παιχνίδι». Η Taylor όμως τώρα έχει αναρτήσει μια σειρά από videos στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, στα οποία υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να αρνηθεί να επιστρέψει στο Bayonetta γιατί η αμοιβή που της δόθηκε ήταν μόλις 4.000 δολάρια.

    «Ζητώ από τους fans να μποϊκοτάρουν το Bayonetta 3 και αντί να ξοδέψουν χρήματα στο παιχνίδι να τα δώσουν σε φιλανθρωπία», ανέφερε η Taylor στο πρώτο από τα τέσσερα videos που ανέβασε στο Twitter. “Δε ζήτησα τον κόσμο. Δε ζήτησα πολλά. Απλά ζητούσα μια αξιοπρεπή αμοιβή. Αυτό που έκαναν δεν ήταν παράνομο, ήταν όμως ανήθικο”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Το δημοφιλές επιτραπέζιο Catan έρχεται στις κονσόλες το 2023

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles