22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Xiaomi: Στο Θεό η μετοχή της μετά την κυκλοφορία του SU7!

    Το Xiaomi SU7, το νέο EV της κινεζικής εταιρείας προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού! Ήδη από τη Βαρκελώνη και το Mobile World Congress, το ηλεκτροκίνητο SU7 είχε καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών της κορυφαίας γιορτής της mobile τεχνολογίας, αποτελώντας ένα από τα πιο δυνατά highlight της. Όπως όλα δείχνουν ήδη έχουμε να κάνουμε με ένα “best-seller”, καθώς μέσα σε μόλις 24 ώρες από το επίσημο ντεμπούτο του, o κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας έλαβε 88.898 παραγγελίες! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι… όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε, με τους χρήστες του να πρέπει να περιμένουν ακόμη και 7 μήνες για να το παραλάβουν…

    Η τρελή πορεία του SU7 (που σημειώστε ότι διαθέτει μια αρκετά ανταγωνιστική τιμή εκκίνησης περίπου στα 28.000 ευρώ) δεν θα μπορούσε παρά να επηρεάσει και την χρηματιστηριακή αξία της Xiaomi, προκαλώντας σεισμικές δονήσει στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ. Ενδεικτικό είναι ότι οι μετοχές της Xiaomi κυριολεκτικά εκτοξεύτηκαν σήμερα Τρίτη, σημειώνοντας μια άνοδο της τάξης του 16%. Το Xiaomi SU7 πρόκειται να ανταγωνιστεί απέναντι σε προτάσεις από την Tesla και την Porsche και όπως όλα δείχνουν, η κινεζική εταιρεία φαίνεται να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις έναντι του ανταγωνισμού, αποτελώντας ουσιαστικά μια από τις λιγοστές εταιρείες τεχνολογίας που «τολμούν» να επενδύσουν στην αγορά της ηλεκτροκίνησης. Δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε για ένα… “test drive”!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles