24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Σε πόσα μεγέθη θα κυκλοφορήσει το Galaxy Ring της Samsung;

    Το Galaxy Ring της Samsung επιβεβαιώθηκε αρχικά τον Ιανουάριο, παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Ιούλιο στο επόμενο Unpacked event της εταιρείας, όπου επίσης θα δούμε τα επόμενα Galaxy Z Flip και Z Fold.

    Μέχρι στιγμής, πιστεύαμε ότι θα υπάρξουν συνολικά εννέα μεγέθη στο Galaxy Ring, αλλά μια νέα διαρροή αναφέρει ότι η Samsung ενδέχεται να έχει κόψει ένα από αυτά και να έχει καταλήξει σε οκτώ συνολικά. Αυτή η διαρροή μας δίνει τους κωδικούς μοντέλου για τα δακτυλίδια, και υπάρχουν μόνο οκτώ από αυτά: SM-Q500, SM-Q501, SM-Q502, SM-Q505, SM-Q506, SM-Q507, SM-Q508, και SM-Q509.

    Οι πιο προσεκτικοί, ίσως παρατηρήσατε ότι λείπουν δύο κωδικοί σε αυτή την ακολουθία, δηλαδή οι SM-Q503 και SM-Q504. Δεν είναι όμως σαφές τι συμβαίνει εδώ. Ίσως αρχικά να είχαν προγραμματιστεί δέκα μεγέθη, μετά να κόπηκε ένα και μετά άλλο ένα.

    Η πηγή αυτής της διαρροής υποστηρίζει ότι το SM-Q500 θα είναι το μικρότερο μέγεθος, ενώ το SM-Q509 θα είναι το μεγαλύτερο. Έτσι, εάν πράγματι έχουν κοπεί δύο μεγέθη πριν το λανσάρισμα, είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι και τα δύο ήταν στη μικρότερη πλευρά.

    Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο μέρος όλων αυτών είναι απλά υποθέσεις. Αυτό που είναι σαφές είναι ότι τα δαχτυλίδια είναι πιο πολύπλοκα στην κατασκευή από τα “έξυπνα” ρολόγια, όπου ένα ή δύο μεγέθη είναι αρκετά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Samsung επιθυμεί επίσης να προσφέρει το Galaxy Ring σε τρία χρώματα, ο αριθμός των πιθανών παραλλαγών είναι τεράστιος.

    Το Galaxy Ring θα διαρκεί έως και εννέα ημέρες με μία φόρτιση και θα διαθέτει παρακολούθηση ύπνου και ίσως ακόμα και NFC για να σας επιτρέπει να πληρώνετε με αυτό.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles