20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Σε ταινία Minecraft θα πρωταγωνιστήσει ο Jason Momoa

    Τα τελευταία χρόνια, τα επαγγελματικά του Jason Momoa πηγαίνουν αρκετά καλά, αφού ο πάλαι ποτέ Ντρόγκο του Game Of Thrones έγινε Aquaman, πρωταγωνίστησε στο Dune και ετοιμάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ για το Apple TV. Τώρα μια ακόμα είδηση έγινε γνωστή για το δημοφιλή ηθοποιό και αφορά μια νέα συνεργασία του που βρίσκεται στα σκαριά.

    Ο Momoa, όπως αποκαλύπτει το Variety, θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία “Minecraft” που ετοιμάζει η Warner Bros. Είναι γεγονός ότι πλέον βλέπουμε συχνά να μεταφέρονται στον κινηματογράφο αγαπημένα video games και το “Minecraft” είναι σίγουρα ένα από αυτά. Πρόκειται για ένα παιχνίδι της Mojang Studios που έχει πωλήσει πάνω από 238 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως από την κυκλοφορία του το 2011. Η μεταφορά του στον κινηματογράφο βρίσκεται εδώ και χρόνια στις συζητήσεις, όμως, όπως όλα δείχνουν, μάλλον τώρα ήρθε η ώρα.

    Ο Jason Momoa βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις συζητήσεις με τους υπεύθυνους της παραγωγής και είναι ζήτημα χρόνου να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

    Διαβάστε επίσης:

    Thor: Love and Thunder: ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΕΠΟΣ! Δείτε το πρώτο teaser trailer…

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles