16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Secret Invasion: Ο Samuel L. Jackson έτοιμος να αποτρέψει την εισβολή των Skrulls στη Γη

    Ένας μήνας περίπου απομένει μέχρι να δούμε στους δέκτες μας το Secret Invasion. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, για τη Marvel να αρχίσει την προώθηση και να ενθουσιάσει τους fans. Η Disney κυκλοφόρησε ένα νέο video για την επερχόμενη μίνι σειρά που προσφέρει μια βαθύτερη ματιά στους Skrulls και τον Nick Fury (Samuel L. Jackson). Σε αντίθεση με προηγούμενες εξωγήινες εισβολές, ο ήρωας σε αυτή την περίπτωση δεν αισθάνεται την ανάγκη να καλέσει τους Avengers, αφού πρέπει να είναι αυτός που θα χειριστεί το θέμα.

    Εμπνευσμένο από το κόμικ του 2007 των Lenil Francis Yu και Brian Michael Bendis, το Secret Invasion ακολουθεί τον Fury που βγαίνει από την κρυψώνα του για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα. Οι εξωγήινοι ήρθαν για πρώτη φορά στη Γη τη δεκαετία του ’90 ως πρόσφυγες στο Captain Marvel και τα τελευταία 30 χρόνια έχουν αρχίσει να αντικαθιστούν βασικές προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο.

    Με τη βοήθεια της Maria Hill (Cobie Smulders) και του Skrull BFF Talos (Ben Mendelsohn), ο Fury πρέπει να βάλει “φρένο” στην εισβολή. Το trailer θυμίζει αρκετά κατασκοπευτικό θρίλερ, με αρπαγή όπλων από μυστικά διαμερίσματα, πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου και την κατάρριψη ενός ελικοπτέρου.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Fan του Indiana Jones; Δες όλες τις ταινίες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles