21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    «Seeds for the Future»: επιστρέφει στις 19 Ιουνίου το καινοτόμο πρόγραμμα της Huawei

    Το «Seeds for the Future» της Huawei, επιστρέφει ξανά στις 19 Ιουνίου, για να ενισχύσει κύπριους ταλαντούχους φοιτητές, με γνώσεις και εξειδίκευση στον τομέα, της Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Το εν λόγω πρόγραμμα έχει εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια σε 139 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος, φτάνοντας συνολικα σε περισσότερους από 15.000 νέους φοιτητές. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα εκπαιδευτικό online πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από την Huawei και παρέχεται σε φοιτητές, (μετά από επιλογή) που επιδεικνύουν ενδιαφέρον για τον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογικής έρευνας.

    Φέτος, το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 8 ημέρες, από τις 19 Ιουνίου μέχρι τις 26 Ιουνίου και σε αυτό θα υπάρχουν 4 ώρες ηχογραφημένης μάθησης, 14 ώρες μαθημάτων livestream και ομαδική εργασία «Tech4Good». Τα υποχρεωτικά ηχογραφημένα μαθήματα είναι εισαγωγικού επιπέδου για όλους τους φοιτητές με ακαδημαϊκό υπόβαθρο όσον αφορά τις τεχνολογίες ΤΠΕ, συμπεριλαμβανομένων των 5G, AI, Cloud Computing και Digital Power. Οι φοιτητές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να εμβαθύνουν και να ενταχθούν στα μαθήματα για προχωρημένους ως επιλογή.

    Εκτός από την εμπειρία που θα αποκομίσουν οι φοιτητές που θα συμετέχουν στο πρόγραμμα θα έχουν επίσης την ευκαιρία:

    ⦁ να παρακολουθήσουν το Startup Sprint στην Κίνα για να αποκτήσουν πραγματική επιχειρηματική εμπειρία

    ⦁ Οι 3 πρώτες νικήτριες ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν 100 χιλιάδες δολάρια για την ίδρυση νεοφυών επιχειρήσεων.

    ⦁ Ο φοιτητής με την υψηλότερη βαθμολογία θα ταξιδέψει στη Σύνοδο Κορυφής Ταλέντων, με τα έξοδα να καλύπτονται από την Huawei.

    Τέλος, σημειώνεται ότι το «Seeds for the Future» είναι ανοικτό σε όλους τους φοιτητές της Κύπρου, που η ειδίκευσή τους σχετίζεται με τον τομέα των ΤΠΕ, νοουμένου ότι θα πρωθήσουν το βιογραφικό τους στο  email: [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles