16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Seem. Νέα εφαρμογή messaging σας επιτρέπει να κάνετε chat με selfies!

    Μία πρωτότυπη εφαρμογή messaging που χρησιμοποιεί την απόλυτη τάση της εποχής, τα selfies, ώστε να επικοινωνείτε με πιο διαδραστικό τρόπο. Είναι το Seem, ένα app που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Merminx, ένα startup που ιδρύθηκε από το Θωμά Κυρίτση και το Μιχάλη Ρικάκη, δύο φίλους που μένουν μόνιμα στην Στοκχόλμη της Σουηδίας.

    SEEMScreenshot1 (1)SEEMScreenshot2

    Με το Seem μπορείτε να τσατάρετε με τους φίλους σας ή το σύντροφό σας με πιο διαδραστικό και άμεσο τρόπο από τα παραδοσιακά messaging apps. Με κάθε μήνυμα που γράφετε και στέλνετε, η εφαρμογή παίρνει μια selfie από την μπροστινή κάμερα και την στέλνει μαζί με το μήνυμα, με τη μορφή “meme”. Αντίστοιχα, λαμβάνετε και μια φωτογραφία με κάθε μήνυμα που καταφθάνει, κάνοντας τη συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα και με πλούσιο περιεχόμενο. Δε χρειάζεται πλέον να στέλνετε smileys, ούτε να έχετε άβαταρ, καθώς βλέπετε διαρκώς τις εκφράσεις του προσώπου με το οποίο συνομιλείτε.

    Με την ανταλλαγή των selfies να είναι απαραίτητο μέρος των συζητήσεων απλά και γρήγορα, το Seem κάνει το παραδοσιακό messaging πιο διασκεδαστικό, προσωπικό και ελκυστικό χωρίς όμως να έχει τη φορτικότητα -και πολλές φορές χαμηλή ποιότητα- των βιντεοκλήσεων. Με το Seem, μπορείτε ακόμα να δημιουργείτε τα προσωπικά σας memes και να τα κάνετε share στα κοινωνικά δίκτυα με ένα απλό tap.

    SEEMScreenshot3 (1)

    Το Seem διατίθεται για συσκευές iOS και Android και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.seemapp.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles