20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σειρά διακρίσεων για τον Όμιλο Globo

    Σημαντική διάκριση απέσπασε ο κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου GLOBO, στο πλαίσιο ειδικής τελετής για τα βραβεία Κούρος 2011, που κάθε χρόνο αναδεικνύουν -βάσει αυστηρών κριτηρίων- τους κορυφαίους επιχειρηματίες για την καινοτομική τους δράση, την εξωστρέφεια, τη διεθνή επέκταση, την πράσινη επιχειρηματικότητα, αλλά και κοινωνική προσφορά.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Παπαδημητρακόπουλος παρέλαβε από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, το βραβείο της Ανάπτυξης και Καινοτομίας, γεγονός που αποδεικνύει τη σταθερή αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου GLOBO και τη διάκρισή της στο χώρο του καινοτόμου επιχειρείν.

    Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO, κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή τόσο για μένα, όσο και για τη μεγάλη οικογένεια της GLOBO η διάκριση με το βραβείο ‘’ΚΟΥΡΟΣ 2011’’ για τον τομέα της Ανάπτυξης και Καινοτομίας, καθώς αντανακλά στις συντονισμένες προσπάθειες, τη συστηματική δουλειά, τη δίψα για καινοτομία και πρωτοπορία και εν τέλει την αποτελεσματικότητα που διακατέχει όλους εμάς στην GLOBO».

    Τα βραβεία ‘’ΚΟΥΡΟΣ 2011’’ διοργανώθηκαν για 17η συνεχή χρονιά από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας και η επιλογή των βραβευθέντων στηρίζεται σε μια σειρά αυστηρών κριτηρίων που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι. Η επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles