14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Selfie Flexi 3POD – φωτογραφικό τρίποδο

    Οι λάτρεις της φωτογραφίας ξέρουν πολύ καλά ότι βασική προϋπόθεση για μια καλή λήψη, είναι η σταθερότητα. Και μπορεί τα σύγχρονα smartphones να έχουν προηγμένες μεθόδους σταθεροποίησης εικόνας (image stabilization), αλλά όλοι όσοι ασχολούνται σοβαρά με τη φωτογραφία γνωρίζουν ότι ο μόνος σίγουρος τρόπος, είναι το κλασικό, αγαπημένο τρίποδο!

    Το Selfie Flexi 3Pod που θα βρείτε στη γκάμα της Smart Electronics, είναι ένα ποιοτικό τρίποδο για smartphones και compact φωτογραφικές μηχανές, και παράλληλα οικονομικό, αφού κοστίζει μόλις 3,90€ !!!

    Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για action cameras, ενώ είναι ιδανικό για ομαδικές selfies ή απλά για τη λήψη σταθερών φωτογραφιών, ειδικά τη νύχτα που απαιτείται μεγάλος χρόνος έκθεσης και μέγιστη σταθερότητα.

    Ιδανικό για όλους τους επίδοξους φωτογράφους, ζυγίζει μόλις 130 γραμμάρια και μπορεί να στηρίξει συσκευές με βάρος έως 500 γραμμάρια, ενώ έχει μήκος 18 εκατοστά.

    Δείτε πως λειτουργεί στο video που ετοιμάσαμε για εσάς και ετοιμαστείτε για τις καλύτερες φωτογραφίες της ζωής σας!

    Διαθέτει 3 εύκαμπτα «πόδια» με αντιολισθητικά άκρα και μαλακό, αφρώδες υλικό στο εξωτερικό τους, τα οποία μπορούν τόσο να πάρουν το σχήμα που θέλετε, όσο και να κινηθούν ανεξάρτητα μεταξύ τους και από τη βάση του τριπόδου. Έτσι, μπορείτε να το σταθεροποιήσετε σε όποιο ύψος θέλετε, υπό όποια γωνία θέλετε, σε οποιοδήποτε είδος επιφάνειας, ακόμα και σε μη επίπεδη!

    Η βάση που δέχεται τη φωτογραφική συσκευή έχει επίσης τη δυνατότητα μετακίνησης κατά 360 μοίρες στον οριζόντιο άξονα και έως 120 μοίρες στον κατακόρυφο, ώστε να πετύχετε την ιδανική θέση και γωνία λήψης. Διαθέτει το κλασικό σπείρωμα για φωτογραφικές μηχανές και έτσι μπορείτε να βιδώσετε πάνω της όλα τα μοντέλα της αγοράς, ενώ για τη χρήση με smartphone, δέχεται ένα επιπλέον εξάρτημα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και κρατά σταθερό το κινητό μέσω ελατηρίων και μπορεί να δεχθεί συσκευές με πλάτος έως 8,5 εκατοστών.

    Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να σας λύσει τα χέρια και να σας δώσει τη δυνατότητα να τραβήξετε εκπληκτικές φωτο που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σας!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles